Netanyahu: Duracağımızı düşünenler gerçeklikten kopmuş

Netanyahu: Duracağımızı düşünenler gerçeklikten kopmuş

Batılı demokrat liderlerin tam destek verdiği barbar İsrail başbakanı, Gazze’de devam eden İsrail vahşetine ilişkin konuştu, durmayacaklarını söyledi. İslami Direniş Hareketi Hamas’ı terörist olmakla itham eden siyonist lider, neden sivil katliamı yaptıklarına ise değinmedi.

Siyonist Başbakanlık tarafından yayınlanan video mesajında siyonist başbakan Netanyahu “Savaşı sonuna kadar sürdürüyoruz. Hamas ortadan kalkana, zafere ulaşana kadar devam edecek. Duracağımızı düşünenler gerçeklikten kopmuş durumda” ifadelerini kullandı.

Euronews’un aktardığına göre, “Kendimize belirlediğimiz Hamas’ın ortadan kaldırılması, rehinelerimizin serbest bırakılması ve Gazze tehdidinin ortadan kaldırılması hedeflerinin tamamına ulaşana kadar mücadeleyi durdurmayacağız,” diyen siyonist lider, “Hamas’a ateşle, cehennem ateşiyle saldırıyoruz. Bugün dahil her yerde, yakın ve uzaktaki destekçilerine de saldırıyoruz. İlkinden sonuncusuna kadar tüm Hamas teröristleri ölü adamlardır. Onların sadece iki seçeneği var teslim olmak ya da ölmek,” sözlerini kullandı.

Netanyahu’nun açıklamaları, Hamas lideri İsmail Haniye’nin çarşamba günü Mısır’da çatışmaların durdurulması konusunda görüşmelere başladığı güne denk geldi.

AFP’ye konuşan bir Hamas yetkilisi, rehinelerin Filistinli mahkumlarla takası için “tam ateşkes ve İsrail ordusunun Gazze’den çekilmesi” taleplerini şart koştu.

Siyonistlerin kini ağızlarından dökülüyor!

Siyonistler yeni anlaşma peşinde

Siyonistler kin kusmaya devam ediyor

Siyonistlerin kayıpları artıyor

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *