Siyonistler kin kusmaya devam ediyor

Siyonistler kin kusmaya devam ediyor

Siyonist Kudüs Belediye Başkanı Yardımcısı Arieh King, Gazzelilere ve Müslümanlara karşı ırkçı ifadeler kullanarak “İnsan değiller” diye nitelendirdiği yüzlerce Gazzeli Müslümanın canlı canlı gömülmesini istedi.

Yahudilik vurgulu söylemleri ile tanınan Arieh King, X sosyal medya hesabından ırkçı ve nefret dolu bir paylaşım yaptı.

Arieh King, işgal ordusunun önceki gün Gazze’de çıplak şekilde elleri ve gözleri bağlı halde alıkoyduğu silahsız Gazzeli Müslümanların fotoğrafını paylaşarak onlar için “İnsan değiller” ve “Müslüman Naziler” ifadelerini kullandı.

Siyonist İsrail’in Gazze’deki katliamlarını işaret ederek “Hızımızı artırmamız lazım.” diyen Arieh King, “kendisine kalsa, D-9 tipi askeri buldozerlerle bu kişileri diri diri gömeceğini” ve onlara “karınca” adını vereceğini belirtti. Arieh King, “Onlar insan değil, hatta insanımsı hayvan bile değiller. İnsanlık dışılar ve onlara bu şekilde davranılması gerekiyor.” sözlerini kullandı.

Yahudi kutsal kitabı Tevrat’ın Tesniye (25:19) kitabından alıntı yapan Arieh King, “Tanrınız Rab mülk edinmek için miras olarak size vereceği ülkede sizi çevrenizdeki bütün düşmanlardan kurtarıp rahata kavuşturunca, Amalekliler’in anısını gökler altından sileceksiniz. Bunu unutmayın!” ifadelerini paylaştı.

Arieh King, Tevrat’tan alıntısının altına da, Müslümanları Nazilerle bir tutan ırkçı bir yorum daha ekleyerek “Yüzlerce Amalekli (Tevrat’ta İsrailoğullarının düşmanları olarak tanımlanan halk), Müslüman-Nazi sizce ne cezaya çarptırılmalı?” ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısının kendisine “Sonun Lahey’de (Uluslararası Ceza Mahkemesi) bitecek” şeklinde tepki göstermesi üzerine Arieh King, “Neden? Naziler öldürdüğümüz için mi?” diye cevap verdi.

Arieh King’in söz konusu paylaşımının, topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir süre sonra X’ten kaldırıldığı görüldü.

Demokratik batılı devletlerin himayesinde 7 Ekim’den bu yana vahşete devam eden işgal rejimi İsrail, bugüne kadar 17 bin 500 Filistinliyi şehid etti. Binlerce yaralı ve enkaz altında yine binlerce kişinin çıkarılamayan naaşı bulunuyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *