Siyonistlerin kini ağızlarından dökülüyor!

Siyonistlerin kini ağızlarından dökülüyor!

Batılı demokrasilerin himayesinde vahşete gece gündüz devam eden siyonist ordusundan bir subay, “Gazze’nin tamamını Beyt Hanun gibi yapacakları” tehdidinde bulundu.

İşgal ordusunda 2908’inci taburun bölük komutanı olduğu belirtilen siyonist asker Yair Ben David’in taburdaki askerlere hitap eden konuşması son günlerde sosyal medyada yer aldı. Konuşmanın geçtiği yer ve tarihin belirtilmediği videoda, Yair Ben David, 7 Ekim’de acı bir darbe aldıklarını, İsrail halkının onurunun zedelendiğini söyledi.

Yair Ben David, “Şimon ve Levi’nin Nablus’ta yaptığını 2908’inci tabur Beyt Hanun’da yaptı. Ancak görev henüz bitmedi; tamamını Beyt Hanun gibi yapmamız gereken Gazze var. Gazze’nin Beyt Hanun gibi görünmesi gerekiyor.” dedi.

Yair Ben David, “Neden biliyor musunuz? Lübnan’da, Batı Şeria’da ve çevremizde oturup, İsrail halkının onuruna zarar vermenin mümkün olduğunu düşünen bütün bu halklardan duyulan korku artık yeter.” diye konuştu.

İlk kısmı bitirdiklerini ancak bunun sadece başlangıç olduğunu iddia eden Yair Ben David, “Rab’ın yardımıyla geri döneceğiz. Nablus’un tamamı ve İsrail’e baş kaldırmaya cesaret eden her belde, Beyt Hanun gibi olacak ve biz her türlü göreve hazırız.” dedi.

İşgal güçlerinin karadan Gazze’ye giriş yaptığı ilk bölgelerden biri olan Gazze’nin kuzeyindeki bölgede meydana gelen büyük yıkıma işaret eden Yair Ben David, askerlere hitaben, “Beyt Hanun’da kutsal ve harika bir iş çıkardınız.” ifadesini kullandı.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere batılı demokrasilerin koruması altında 7 Ekim’den bu yana vahşetini sürdüren işgalci İsrail rejimi, kanlı saldırılarını gece gündüz sürdürüyor. Bugüne kadar yaklaşık 20 bin Filistinli Müslüman şehid olurken, yaklaşık 7 bin kişinin de halen enkazın altında olduğu bildiriliyor.

Batılı demokrasiler İslami Direniş Hareketi Hamas’a karşı İsrail’e tür desteği verdiklerini dile getirirken, ‘sivil ölüm’ rakamlarının yüksek olmasından dolayı rahatsız olduklarını belirtiyorlar.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *