Yıldıray Oğur, Peker’in sözlerine dikkat çekti

Yıldıray Oğur, Peker’in sözlerine dikkat çekti

Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur bugünkü yazısında Sedat Peker‘in açıklamaları için, “İzleyici sayısı her bölümde artıyor. YouTube’daki Sedat Peker videolarından bahsediyoruz.” diye yazdı.

Yıldıray Oğur, “Türkiye’nin yeni bölümleri en merak edilen dizisi…” başlıklı yazısında, neden bu açıklamaların merak edildiğine değinerek, “İnsanlar neden Sedat Peker’i merakla izliyor sorusunun sahnesinin çok iyi olması dışında basit bir cevabı var.  Çünkü bunlar başka yerde yok. Yaptığı 2019’da kaçtığı İspanya’da kameraların karşısına geçip Sisi rejiminin kendisinin de parçası olduğu kirli çamaşırlarını anlatan iş insanı Muhammed Ali’ye benziyor.” dedi.

Oğur, şöyle devam etti:

“Bir nevi Türkiye’nin gayri resmi ana haber bültenini sunuyor Sedat Peker.

Onun anlattığı haberlerin hepsi özel haber, hiçbirini televizyonlarda izlemek gazetelerde okumak mümkün değil.

Eğer Peker anlatmasaydı Kolombiya eski Savunma Bakanı’nın 9 Haziran’da paylaştığı bir videoda Kolombiya polisinin ülkenin önemli limanlarından Buenaventura’da Türkiye’ye gönderilmek üzere 4.9 ton kokainin ele geçirildiğini duyurduğunu bilmeyecektik.

Ekvador’daki Bolivar Limanı’ndan Mersin’e gelirken Panama’da 616 paket kokainin yakalandığını da bu videolar sayesinde öğrendik. Ekvador’daki limanın sahibinin geçen hafta İçişleri Bakanı’na maçlar yüzünden meydan okuyan Samsunspor Başkanı olduğu gibi sürpriz bilgilerle de bu sayede karşılaştık.”

Yazının tamamı için tıklayın…

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *