Van Bahçesaray’da yürüyüş düzenlendi

Van Bahçesaray’da yürüyüş düzenlendi

Gara’da yaşanan katliamı protesto için ellerde Türk bayraklarıyla sloganlar atılarak Feqiye Teyran Kütüphanesi önüne kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde, Pençe Kartal-2 Harekatı bölgesinde yer alan Gara’da 13 Türk vatandaşını katleden terör örgütü PKK’ya tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.

15 Temmuz Parkı’nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Feqiye Teyran Kütüphanesi önüne kadar yürüdü.

Grup adına Ak Parti ilçe başkanı konuştu

Ak Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, burada grup adına yaptığı açıklamada, terör örgütünün masum 13 Türk vatandaşını şehit etmesini kınadığını belirtti. Eli kanlı terör örgütünün yıllardır ülkenin başına bela olduğunu vurgulayan Sabırlı, şunları söyledi: “Terör örgütü PKK, yıllardır bu ülkenin askerlerini, polislerini, öğretmenlerini, devlet çalışanlarını ve sivillerini katletmiştir. 35 yılda 20 bin pırıl pırıl gencimizi dağa kaçırmıştır. Bugüne kadar on binlerce vatan evladımızı acımasızca şehit etmiştir. Eli kanlı terör örgütü, ülkemizin dört bir yanında katliamlar yaparak çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Alçak terör örgütünü Allah kahru perişan eylesin. Aynı şekilde bu terör örgütünün iç ve dış destekçilerine Allah fırsat vermesin. Bu saldırı son olsun. Daha fazla askerimizin, polisimizin ve sivil vatandaşımızın şehit olmasını istemiyoruz. Artık bu terör belasının yakamızdan düşmesini diliyoruz.”

Yapılan duaların ardından yürüyüş sona erdi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *