Siyonist Yahudiler

Siyonist Yahudiler

Tarihin tokadı ağırdır; suratında bir kez patladı mı, sersemlersin. Aklın başından gider. Yerlerde sürünür, zillet ‘kaderin’ olur, birkaç nesil boyunca bedel ödersin…

Siyonist Yahudiler

Hüseyin Alan

Başkenti Kudüs olan ‘işgalci’ İsrail devletinin hükümranlık alanını genişletti; Filistinlilere ait olduğu halde daha önceden fiilen ‘çöktüğü’ yerleşim yerlerini hukuken mülküne kattı.

Her ne kadar kentsel/bölgesel otonom bir idari yapı hakkına sahip olacakları söylense de,

Filistinliler artık milliyetçi/ulusal Yahudi devleti ve toplumu içinde yaşayan ‘azınlık’ Araplar statüsünde olacaklar. 70 yıldır olduğu gibi kaderleri Siyonistlerin elinde kalacak..

Tarihin tokadı ağırdır; suratında bir kez patladı mı, sersemlersin. Aklın başından gider. Yerlerde sürünür, zillet ‘kaderin’ olur, birkaç nesil boyunca bedel ödersin.

İslam’da ‘devlet yoktur’ diyen sefihlere; İslam’ı ‘sevgi, barış ve kardeşlik dini’ olarak pazarlayan hümanistlere; İslam ahlakıyla ahlaklanamadığı için ‘önce insanlık’ diyen postmodern cahillere,

Tarih n’apsın. Dersini almamışsan bu defa hissene düşen zihinsel köleliktir. Sınıftaki yaramazları öğretmenine şikayet eden ilkokul öğrencisi olursun..

Demek ki neymiş;

Toprağın mülkü senin olsa da; üzerinde yaşayan nüfus çoğunluğuna sahip olsan da,

Siyasi hükümranlık sende değilse o iki unsurun hiçbir anlamı, karşılığı yokmuş..

Siyasi hükümranlığın iki şartı varmış:

İlki; dini/ideolojiyi ve ona dayalı hukuk sistemini müdafaa etmek. İkincisi; o dine/ideolojiye göre şekillenmiş cemaat/millet kalmayı muhafaza etmek.

İslam dini, İslami şeri hukuk sistemi müdafaa edilemiyorsa yani İslam ahlakıyla ahlaklanma yoksa,

Ona uygun olarak şekillenmiş Müslüman bir milletin varlığından bahsedilemez. Birey olursun. Dolayısıyla ne ‘aklın’ kalır elde ne de ‘dinin ve neslin.’..

İsrail ‘fatih bir millet, fatih bir devlet’ gibi davranıyorsa ona küfrederek kendimizi avutmayalım. Ve,

Uluslararası hukuk, uluslararası toplum, uluslararası camia vs diyerek kendimizi aldatmayalım..

Tarihin tokadı 200 sene önce patladı suratımızda; o gün bu gündür içeriden devşirilenler,

Üç kuruşluk statüye, beş kuruşluk zenginliğe ve haramzade saltanata tamah karşılığı dinini satanlar eliyle yönetiliyoruz, hepimiz.

İsrail, gücünü buradan alıyor; Amerika gibi, Rusya, gibi..

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *