‘Filistin halkı, siyonist saldırganlık karşısında her zaman birlik içinde’

‘Filistin halkı, siyonist saldırganlık karşısında her zaman birlik içinde’

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın kuruluş yıl dönümünde Takip Komitesi tarafından yayımlanan mesajda, Hamas tebrik edilirken, Filistin halkının siyonist saldırganlık karşısında her zaman birlik ve bütünlük içinde olduğu vurgulandı.

Filistin’deki direniş hareketlerinin ortak bir komitesi durumundaki Takip Komitesi, İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Hamas liderlerini, mensuplarını ve destekçilerini tebrik eden bir bildiri yayımladı.

Komitenin 14 Aralık Perşembe günü yayımladığı bildiride, Hareket’in askeri kanadı durumundaki Şehit İzzettin Kassam Tugayları saflarında işgal zulmüne karşı onurla ve kararlılıkla mücadele eden kahraman mücahitler de bu şerefli mücadelelerinden dolayı tebrik edildi.

Bildiride, İzzettin Kassam Tugayları mücahitlerinin siyonist vahşet karşısındaki kararlı duruşuyla ona çok büyük kayıplar verdirmeyi ve büyük acılar tattırmayı başardığını belirtirken, tüm direniş hareketlerinin de bu onurlu mücadelede Kassam mücahitleriyle birlikte olduğu belirtildi.

Takip Komitesi, siyonist düşmanın gerek Gazze Şeridi’nde ve gerekse Filistin topraklarının genelinde sergilediği vahşetin ona karşı azimle mücadele edilmesinin zorunlu olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *