Eski ABD başkanının danışmanı nefret kustu!

Eski ABD başkanının danışmanı nefret kustu!

ABD’nin eski Başkanı Barack Obama’nın döneminde danışmanlık yapan Stuart Seldowitz’in New York’ta Mısırlı bir satıcıya yönelik sözlü saldırısı, Batılı yöneticilerin İslam karşıtı ve yabancı düşmanı yaklaşımını gözler önüne serdi.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Stuart’ın Manhattan’daki bir sokak satıcısına defalarca sözlü tacizde bulunduğu görülüyor. Görüntülerde, Stuart Seldowitz’in, satıcının kendisinden kibarca uzaklaşmasını istemesine rağmen “Burada kimse yok. Buraya ‘Bu adam Hamas’a inanıyor’ diye tabelalar koyacağım.” dediği görülüyor.

Mısırlı satıcıya “terörist” diyen Amerikalı danışman Stuart Seldowitz, satıcının “Çocukları siz öldürüyorsunuz, ben değil.” sözleri üzerine, “Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olur biliyor musun? Bu yeterli olmazdı, bu yeterli olmazdı.” dedi.

Başka bir görüntüde de telefonla satıcının fotoğrafını çeken Stuart Seldowitz, satıcıyı Mısır istihbaratının ailesini yakalayıp tırnaklarını sökecek olmasıyla tehdit ediyor.

Stuart’ın görüntülerde Hz. Muhammed’e (sav), Kur’an-ı Kerim’e ve hadislere yönelik hakaretlerde bulunduğu, satıcıya da “cahil” dediği göze çarpıyor.

Obama’nın eski danışmanı Stuart, Mısırlı satıcıya sözlü saldırısı, Batılı siyasetçilerin İslam düşmanlığının ve yabancı düşmanlığının belgesi niteliğini taşıyor.

Siyonist rejime de tam destek sağlayan ABD Dışişleri Bakanlığında İsrail ve Filistin dairesi dahil birçok görevde bulunan Stuart Seldowitz, ABD’nin eski Başkanı Barack Obama döneminde Ulusal Güvenlik Konseyi Güney Asya Direktörlüğünü vekaleten yürütmüştü.

Öte yandan Stuart hakkındaki videoların ortaya çıkmasının ardından, Washington merkezli lobicilik firması “Gotham Government Relations”, Stuart ile ilişkilerini kesme kararı aldığını duyurdu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *