İsrail’den Erdoğan’a geçmiş olsun telefonu

İsrail’den Erdoğan’a geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronaya yakalanması üzerine İsrail cumhurbaşkanı Isaac Herzog, telefonla geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan da ‘Sayın Herzog’a, ilgisinden dolayı teşekkür etti.

İsrail Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Herzog’un, telefon görüşmesinde Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerini ilettiği ve acil şifalar dilediği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ilgisinden ötürü mevkidaşı Herzog’a teşekkür ettiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca, iki liderin, “yakın zamanda görüşme olasılığını da ele aldığı” vurgulandı.

Erdoğan’dan ‘Sayın Herzog’a teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine “geçmiş olsun” dileğinde bulunan İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’a teşekkür etti. Erdoğan, Twitter mesajında, “İsrail Cumhurbaşkanı Sayın Herzog’a nazik geçmiş olsun temennileri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yunan Başbakandan mesaj

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj gönderdi. Miçotakis, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine acil şifalar diliyorum.” diye yazdı.

Erdoğan, Miçotakis’in mesajını alıntılayarak yazdığı mesajında, “Sayın Başbakan, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Eşim ve ben size, ailenize ve Yunan halkına selamlarımı gönderiyoruz.” dedi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *