Bahçeli’den Soylu’ya destek: Yalnız değildir

Bahçeli’den Soylu’ya destek: Yalnız değildir

Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir kez daha destek çıkarak, “Sayın Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini asla kabul etmiyoruz.” dedi.

TBMM’de, MHP Grup Toplantısı’nda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek çıktı.

Yeni Şafak’ın aktardığına göre Bahçeli, Süleyman Soylu için şunları söyledi: Kim terörle mücadelede azimle irade sergiliyorsa onlara saldırmakla adeta görevlendirilmişlerdir. Mehmetçiğe sahip çıktığımız gibi hükümetimize Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli komuta heyetine, Türk polisine, Türk Jandarmasına, korucularımıza da sonuna kadar sahip çıkma kararlılığımız vardır. Hepsinin arkasındayız. Dönersek namerdiz.

Terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygı ile izlediğimizi ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşüyorum. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye, kim demiş kimsesiz diye.

Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren gece gündüz demeden bölücü terör örgütüyle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Terör odaklarına hayranlık besleyenlerin hayasız tezviratlarına aldırış etmemiz mümkün değil.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *