Siyon Dostları ödülüne 11 kişi layık görüldü!

Siyon Dostları ödülüne 11 kişi layık görüldü!

Ödüle layık görülenler arasında Bahreyn Kralı el-Halife, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve aynı zamanda Dubai Emiri el-Maktum da yer alıyor.

Siyon Dostları Müzesi, aralarında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın da bulunduğu 11 kişiyi “Siyon Dostları” ödülüne layık gördü.

Siyon Dostları Müzesi’ne ait internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İsrail yönetiminin düzenlemiş olduğu Hristiyan Medya Zirvesi’nin dördüncüsü Batı Kudüs’te düzenlendi.

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Başbakan Binyamin Netanyahu ve ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman’ın da katıldığı zirve, Batı Kudüs’teki Siyon Dostları Müzesi’nde yapıldı.

11 kişi layık görüldü

Siyon Dostları Müzesi kurucusu Dr. Mike Evans, zirvede bu yılki Siyon Dostları ödülüne layık görülen 11 kişinin isimlerini açıkladı.

Ödüle layık görülenler arasında Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve aynı zamanda Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum gibi isimler yer alıyor.

Listede, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur es-Said de bulunuyor.

Trump ve Pompeo’ya da verilmişti

Siyon Dostları ödülü, İsrail’i ve Yahudileri destekleyen isimlere veriliyor.

Önceki yıllarda, ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’ya da bu ödül verilmişti.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • İnnel Musalliyn
    22 Ekim 2020, 09:50

    Zalimler, nasıl bir devrim ile devrileceklerini bileceklerdir. olacaklarını yakında bileceklerdir. Ancak inanıp güvenen ve iyi işler yapanlar, Allah’ı sıklıkla ananlar, haksızlığa uğrayınca misliyle (dengiyle) öç alanlar, böyle değildirler. Haksızlık edenler de yakında nereye varacaklarını göreceklerdir./Şuara-227,ve Eğer Allah dilerse sizi giderir ve yeni bir halk getirir. Fatır-16

    REPLY