Abdullah Çiftçi’nin “Koronavirüs” yorumu

Abdullah Çiftçi’nin “Koronavirüs” yorumu

Stratejist Abdullah Çiftçi, dünyayı kasıp kavurmakta olan koronavirüs için “Dijital Dünyaya Entegre için sosyal öncü bir deney olduğunu düşünüyorum” dedi.

Önceki gün kendi Twitter hesabından, ‘Çay grubu’ adını verdiği takipçileri ile birlikte, son ayların küresel gündemi koronavirüs hakkında detaylı bir analiz yaptı. Stratejist Abdullah Çiftçi, bu olaya sığ bir şekilde bakılmaması gerektiğini vurgulayarak, koronavirüsü, diğer dijital küresel uygulamalarla birlikte, Transhümanizme giden bir otoban olarak tanımladı.

Çiftçi’nin işte o mesajları:

Merhaba Arkadaşlar,
Koronavirüs hızla farklı ülkelere yayılmaya devam ediyor.
a- ABD’nin Çin, İran ve Küreselci Avrupa’ya Biyolojik saldırısı mı?
b- Kendiliğinden mi çıktı?
c-Dijital Dünya’ya entegrasyon için sosyal bir deney mi?
Analiz edelim birlikte

2-Bizim TVlerde olayın önce tıbbi yönü konuşuldu. Tıpçılar çıktı virüs yarasadan çıktı dediler. Virüsün yayılma şekli ve önlemlerden bahsettiler.
Hepsi bu mu?
Dünyayı ekonomik, ticari, siyasi, sosyolojik ve teknolojik olarak etkileyen bir konuya bu kadar sığ bakılmaz…

3-Ekranlarda ve Youtube kanalımdaki videolarda “Biyolojik Savaş” tarihini, ülkelerin projelerini vs anlattım. Son birkaç yıldır da “bundan sonra tüm dünya ülkelerini aynı anda ilgilendiren, etkisi altına alan olaylar” yaşayacağız şekilde açıklamalarım vardı.

4-ABD, Rusya, Çin, Fransa, İngiltere gibi devletler dünyanın farklı coğrafyalarında “maden, petrol, doğalgaz” hammadde sömürüsü, ticareti için askeri, siyasi mücade ediyor. Küreselcilerin mücadelesi ise tüm ulus devletler üzerinde, dünya çapında…

5-Ulus Devletler borçlu, kendi içlerinde iktidar/muhalefet kağışmasının dışında bir ulus devlet tüm dünyayı değiştirme, dönüştürme iddiasında da değil. Bu nedenle dünya çapında bir eylem/olay var ise arkasında küreselciler vardır.

6-Küreselciler, tüm dünya devletlerine ve insanına yönelik operasyon yapıyor. İnsan fıtratını değiştirme, devletlerin yönetim şeklini değiştirme, insanın yaşam şeklini değiştirme, sosyoloji ve psikolojiyi yönetme işini yaparlar. Peki nasıl yaparlar?

7-Bir şirket, 50 den fazla ülkede faaliyet gösteriyorsa küreselcidir. Global büyük markalar bulundukları ülkelerde sadece ticaret için değil küreselcilerin hedefleri doğrultusunda sosyolojik ve psikolojik dönüşümü sağlamaya uygun “reklamları” ile projeye katkı verir.

8-Türkiye’deki yabancı büyük markaların, kritik anlarda verdiklerini reklamlara bu gözle bakılırsa daha iyi anlaşılır. Ticaret için gelenler aynı zamanda istihbarat aparatı ve algı yönetimine hizmet te veriyorlar.

9-Türkiye’de ilk anda Koronavirüs olayı “ABD 10 dolar ile Çin’e diz çöktürdü şeklinde algılattırıldı”. Virüs ABD’yi de vurursa bu tez çöker ki, virüs ABD’yi de vuracak. Trump işi hafife alıyor ama virüs Trump’u seçimlerde götürebilir.

10-Virüs’ün önce Çin’de çıkması, arkasından İtalya ve sonra da İran’da çıkması bu işi ABD yaptı algısını oluşturdu. Belki de virüsü ortaya çıkartanlar insanların mantığı ile oynadı. Düşünceyi yönlendirdi. Sonra Çin fena intikam alacak yazıları çıktı ki saçma sapan bir yaklaşım

11-Koronavirüs’ün “Dijital Dünyaya Entegre” için “sosyal öncü bir deney” olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz dünya çapında bir olayı bir ulus devletin yapma şanssız zayıf. Ayrıca sonuçlar ve Dünya Sağlık Örgütü’nün aldığı/alacağı kararlar bu düşüncemi destekler nitelikte.

12-Küreselciler, dünyaya;
– Uzaylı geldi (sahtesi) dünya hükümetleri birleşin.
– Dünyaya meteor çarpıyor birleşin
-İklim felaket, dünya elden gidiyor birleşin
– Cinsiyet Eşitliği/Nötr insan için çalışın
-Biyolojik tehdit var vs birleşin mesajları veriyor.
Neden?

13-Ulus Devletler çözemediği problemlerin Birleşmiş Milletlere taşıyor. BM çözüm bulamıyor. Ama “Dünya Hükümeti” statüsünü elde etmek içinde tüm ulus devletlere ayar verici, yetersiz kalıcı projeler yine BM’nin arka sokaklarında üretiliyor.

14-Koronavirüsle en iyi mücadeleyi Çin yapar. Avrupa ve ABD bu konuda Çin kadar başarılı olmaz. Neden derseniz Avrupa ve ABD’de kendi içlerinde bir Demokrasi, Hukuk vs var. Çin’de totaliter bir rejim var ve kuralsız hareket edebilir.

15-Çin’de kağıt paralarla virüs bulaşacağı açıklaması yapıldı. Dünya Sağlık Örgütü “Temsassız ödeme sistemleri” kullanılmasını tavsiye etti.” Yani önce Elektronik para arkasından Kripto para sürecine insanları yölendiriyor. Dijital dünyada nakit para geçmez. Nakitsiz bir dünya.

16-Çin’de vatadandaşların “Bigdata” verileri ile bir “Dijital Kast Sistemi” geliştirildi. Kırmızı, Yeşil, Sarı ile vatandaşlar kodlandı. Sokaktaki yüz tanıma sisteminde Kırmızı olanlar anında karantinaya çekildi.
Soru: İstenmeyen kişilerin safdışı bırakılması münkün olur mu?

Image

17-Koronavirüs yüzde 81 oranında 60 yaş üstünü öldürüyor. Aşağıdan gelen “dijital nesil” ile “Dede/Nine”lerin bağını kesecek bir öncü deney mi? Genelde Babalar çok meşguldür, emekli olmuş dedeler/nineler torunlarla ilgilenir. Dede/Nine demek, tairh/din/kültür vs demektir

18-Haber: Çin’de robotların çalıştığı lokantalar açık.
Robotlar teslimat yapıyor.
Robotlar hastaneleri temizliyor.
4.Sanayi Devrimi otonom üretimledir. Yani Robotlarla. Yani Koronavirüs bize Robotların ne kadar önemli/yararlı olduğunu gösteriyor.

19-Hong-Kong’da okullar Koronavirüs nedeniyle tatil edildi ve “Online Eğitim”e geçildi. Dijital Dünyada eğitim “online”dir. Fiziki eğitim olmayacak. Online Eğitimin önemini bize Virüsle anlatıyorlar. İran’da da okullar tatil edildi. Eğitimciler “online eğitim”e önem verecekler

20-Koronavirüs ile 5G arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. Bu konuda daha sonra detaylı analiz yapacağım. Virüs’ün ilk çıktığı yer Wuhan 5G için önemli bir şehir. Dijital Dünya’nın zemini 5G’dir.

21-Dünya Sağlık Örgütü’nün açıklamalarını izleyin. Adım adım “Dijital araçlara” yönlendimre görüyoruz/göreceğiz. Yakında DSÖ başkanlığında Dünya Hükümetlerinin yetkilileri toplanacak ve onlara ödevleri not ettirilecek.
Virüs tüm kıtalarda 150 civarında ülkeye yayılacak.

22-Dünyada şu anda derialtına “Biyometri Çip” taktıran yaklaşık 150 bin kişi olduğu varsayılıyor. Normalde insan “Hacklanebilir insan” korkusu ile biyometrik çip taktırmaz. Ama virüsten ölüm korkusu olur ve biyometrik çip bunu engelliyor denirse taktırır mı?

23-Koronavirüs sürecinin sonunda Dünya Sağlık Örgütü, tüm dünyaya her türlü mikro organizmalardan vücudu koruyan, uyaran bir “Biyometrik Çip” geliştirildi açıklaması yapabilir/yapacak. Sonuç: Dijital dünyanın hacklenebilir insanı hoşgeldin…

24-Bu arada yakında Avrupa’da marketler boşalır, gıda stoğu başlar. Gıda fiyatları, temizlik malzemeleri fiyatları ve alternatif sağlık bitkileri (zencefil, sarımsak, nane vs) yükselir. 1.2.Dünya savaşı deneyimi ve daha bilinçli olan Avrupa insanı önlemini alır.

25-Ulus Devletlerin savaşı hedef ülkeye askeri, istihbari, siber, vekalet örgütler üzerinden olur. Nükleer savaş bile olur. Ama küreselciler dünya tahrip olmasın diye Nükleer Savaş istemez. Dünya tahrip olmasın ama virüs ile insan tahrip olsun!

26-Konu ile ilgili Youtube sayfamdaki videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca Perşembe günü

27-Koronavirüs’ün “Dijital Dünyaya Entegrasyon” amacı ile Çin’den başlatılan bir sosyal deney fikri şahsıma ait. Tüm dünyayı taradım böyle bir fikre rastlamadım. Bir süre sonra ben demiştimcileri yani taklitçilerimi göreceksiniz..

28-Koronavirüs:
Blockchain uygulamaları,
Yüz Tanıma sistemi
Kripto para,
Elektronik Para (Kripto para değil karıştırmayın)
5G/Singularity
Artırılmış/Genişletilmiş Gerçeklik
Biyometrik Çip vs.
VE
Transhümanizme giden bir otobandır.

29-Çay Grubumuza uzun süredir Twitter’de analiz yapmamıştım. Ama başlayalım yeniden. Çok konu birikti.
Bu gecelik bu kadar.
Okuyan, Retweet eden, Beğenen, yorum, eleştiri ile katkı veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Eyvallah..
Hayırlı geceler
Selamlar…

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *