Türkiye’nin tek ‘Dergi Fuarı’ yıl sonuna ertelendi

Türkiye’nin tek ‘Dergi Fuarı’ yıl sonuna ertelendi

Türkiye Dergiler Birliği’nin ilkini 2010 yılında gerçekleştirdiği ve dünyada ilk ve tek dergi fuarı olma özelliğini koruyan Uluslararası Dergi Fuarı(UDF) 24-29 Nisan tarihlerinde yapılacağı duyurulmuştu.

TÜRDEB’den yapılan yazılı açıklamada, bu ay yapılması planlanan fuarın, bu yılın Ekim ayına ertelendiği duyuruldu. TÜRDEB internet sitesinden yayımlanan açıklamada, yurt içi ve yurtdışından daha geniş katılım ile birlikte, daha iyi ve profesyonel koşullarda bir fuar talepleri neticesinde erteleme kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2015 yılından itibaren TÜRDEB bünyesinde World Periodical Union’u (Dünya Dergi Birliği) kurulmasıyla, 25 ülkeden 400’ün üzerinde katılan dergilerle, dergi fuarına her geçen sene ilgi artırmaktadır.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de UDF Dergi Fuar aynı yerinde Sirkeci tarihi Tren Garında 10. düzenlenecektir. 10. Uluslararası Dergi Fuarı 24 – 29 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacağı duyurulmuş fakat gelişen ani olumsuzluklar nedeniyle 2019 Ekim ayına ertelenmiştir. Aşağıda detaylı duyuru yer almaktadır.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *