“Örgütte Allah’ın adını bile anmak yasak”

“Örgütte Allah’ın adını bile anmak yasak”

Eylemlerinde cami ve ibadethaneleri hedef almaktan çekinmeyen eli kanlı terör örgütü PKK’nın dini nasıl istismar ettiği ve nasıl din düşmanlığı yaptığı, teslim olan bir teröristin açıklamalarına yansıdı.

ERZURUM (AA) – HÜSEYİN YAHYA ŞEKERCİ/HAYDAR TOPRAKÇI

Terör örgütü PKK’ya katıldıktan bir yıl sonra güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist R.K, “Örgütün genel olarak yaptığı ilk şey, katılanları dininden uzaklaştırmak olur.” dedi.

Örgüte katılanlara söylenen ilk sözlerin dinle alakalı olduğuna dikkati çeken R.K, kendilerine sürekli “Müslümanlık bizim dinimiz değildir” denildiğini, Hazreti Peygambere hakaret ve küfür edildiğini ileri sürdü.

R.K, şunları söyledi: “Örgütte, ‘biz Zerdüşt’üz, Kürtler Zerdüşt’lükten geliyor’ diyorlardı. Peygamberlere hakaret ve küfür edilirdi. Bu bazılarının zoruna giderdi. Örgütün genel olarak yaptığı ilk şey, katılanları dininden uzaklaştırmak olur. Hazreti Muhammed için çok şey söylenir. Örgütün üst düzey yöneticilerinden Hazreti Muhammed ile alakalı söylenen birçok hakaret duydum, söylenenleri kabul etmediğim için bana ‘çok dincisin’ diyorlardı. Allah’a bile birçok hakaret ediliyor. İbadete dair hiçbir şey yoktur. Dine dair herhangi bir şeyin yapılması, Allah’ın adını bile anmak yasatır. Zerdüştlük dininden bahsediliyor ama Zerdüştlüğe dair de herhangi bir şey yapılmıyordu. Oraya gittin mi dini imanı bırakmak zorundasın. Allah’ı ve Peygamberi hakaret içerikli isimlerle tanımlıyorlardı.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *