Srivaddhanaprabha’nın ölümü kaza mıydı?

Srivaddhanaprabha’nın ölümü kaza mıydı?

AİLE (Rothschild) ile KRALİÇE arasındaki iletişimi canlandırmak ve eski sıcaklığı sağlamak niyeti ile AİLE adına 2 EKİM günü KRALİÇE Elizabeth ile görüşen Taylandlı işadamının, GÖRÜŞMEYE itirazı olanlar tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İddiayı dile getiren, Takvim yazarı Ergün Diler. İngiliz futbol kulübü Leicester City’nin sahibi, TAYLAND asıllı 60 yaşındaki ünlü işadamı Vichai Srivaddhanaprabha’nın düşen helikopterde ölümünü bugün “Düello” başlıklı yazısında şöyle özetliyor Diler:

Başkan’ın hayatını kaybettiği kazada kızı da yanındaydı… (Sonradan ‘Kızı değil’ denildi.) Leicester City, 2016 yılında beklenmedik şekilde büyük başarı göstererek dünyaca ünlü İngiliz takımlarını geride bırakmış ve Premier Lig’de şampiyon olmuştu. Arkadaki güç Taylandlı King Power Grubu’nun sahibi Vichai Srivaddhanaprabha’ydı!

Harcanan paralarla PERİ MASALI diye konuşulan Leicester City şampiyonluğa ulaştı. Forbes’e göre 2.9 milyar dolar servetiyle ülkesinin en zengin 9. kişisi konumunda Vichai Srivaddhanaprabha, kurucusu olduğu King Power Grubu ile havaalanlarında gümrük vergisinden muaf ticaret yaparak zenginleşti.

Kimine göre serveti 6 milyar dolardı! West Ham ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmadan sonra BAŞKAN ve yanındakiler helikoptere bindi. Kalkar kalkmaz sorun yaşayan helikopter büyük bir patlama ile King Power Stadyumu’nun yanındaki otoparka çakıldı. Görgü tanıkları “Sadece dönüyordu. Büyük bir patlama ile yere çarptı ve alevler içinde kaldı” diye kazayı anlatıyordu! Bir diğeri ise “Sorun olduğu çok belliydi. Korkunçtu” şeklinde özetliyordu… Peki bu kaza mıydı?

(…)

TAYLAND asıllı 60 yaşındaki ünlü işadamı Vichai Srivaddhanaprabha çok önemli bir isimdi.

PARASININ yanı sıra ilişkileri itibariyle olağanüstü etkili bir patrondu. Bir futbol kulübü alıyor ve İNGİLTERE’de konuşulanlar arasına giriyordu. Aslında konuşulanlar arasındaydı. Ama sıradan insanlar tanımıyordu. Bilmiyordu. Futbola el atınca ve bir de şampiyonluk gelince İngiltere ile birlikte dünya da tanıdı…

Vichai Srivaddhanaprabha’nın içinde bulunduğu HELİKOPTER kaza sonucu düşmedi! Bunu bilenler biliyor. TAYLANDLI İŞADAMI kazadan günler önce çok önemli bir toplantıya katılmış ve çok önemli bir konuda araya girmişti. Vichai Srivaddhanaprabha’nın arkasında AİLE yani ROTHSCHILDLER vardı.

Güç ailenin gücüydü. AİLE adına 2 EKİM günü KRALİÇE Elizabeth ile görüştü. Toplantının konusu çok derin olmakla birlikte ARADAKİ BUZLARIN ERİTİLMESİNİ RİCA EDİYORDU… Yani AİLE ile KRALİÇE arasındaki iletişimi canlandırmak ve eski sıcaklığı sağlamak niyeti taşıyordu. Kraliçe de işadamının neden geldiğini çok iyi biliyordu zaten…

Ancak bu GÖRÜŞMEYE itirazı olanlar vardı. İngiltere’nin böyle bir adım atmasını, AİLENİN yeni oyun kurmasını istemeyenler vardı. Ve bu el düğmeye bastı. AİLENİN çok önemli oyuncularından Vichai Srivaddhanaprabha’yı kendi evinde, helikopterinin içinde öldürdü…

Dünya üzerinde şu an ayrışan, çatışan ve aynı zamanda ortaklık arayan üç güç var… PENTAGON-SİLAH SANAYİ, AİLE ve KRALİÇE…

Üç oyuncu da önemli ve ölümcül hamleler yapıyor.

PENTAGON vahşi ilerliyor. Bu ortada olduğu için günlerdir “Çatışma yeni başladı, çok can yanacak” diye not düşüyorum. Maalesef böyle de oluyor.
Olacak da…

DENGELER yerine oturuncaya kadar çok şey göreceğiz.
Çok şey… İzleyin…

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *