Bahçeli’nin Gül’ün adaylığı için yorumu: Pensilvanya tezgahı

Bahçeli’nin Gül’ün adaylığı için yorumu: Pensilvanya tezgahı

Bahçeli, “Türkiye’ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor. Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır” dedi.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Şimdi 11’nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. FETÖ işbaşındadır. PKK razıdır. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gül’ün adaylığına hevesle taliptir.” diye konuştu.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“PENSİLVANYA’NIN TEZGAHINA DÜŞMEYİ NASIL GÖZE ALMIŞTIR”

“Kardeşliği çiğnemek, yaşanmış yıllara bir kalemde çizgi çekmek, vefaya menfaat gözeterek veda etmek inançlarımızın neresinde yazılıdır? Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır? Ne diyordu Yusuf Has Hacib:“Aymaz olma ey hakan,uyuma,uyan. Kendin gittikten sonra iyi adını bırak.” CHP, 22 Nisan Vakasıyla İP’e kendini astı. Ne yazık ki, FETÖ siyasi mevzi kazandı.15’ler olayı siyasi tarihe kara bir leke gibi kazındı.Sayın Gül buna hangi ahlakla göz yummuştur? İp’e grup kurdurup 23 Nisan’ı terörize eden namert ve nankörler kutuplaşmanın Truva Atıdır. Bu vahşi ata 11’nci Cumhurbaşkanı nasıl biner? Kardeşlik hukukuna kıymayı, Türkiye karşıtı cephenin eline düşmeyi gönüllüce nasıl kabullenir?”

(Habertürk)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *