‘Kadınlar’ dayak yedikleri için şükr mü etmeli? Hem de sabaha kadar!

‘Kadınlar’ dayak yedikleri için şükr mü etmeli? Hem de sabaha kadar!

Nurettin Yıldız, bunu Allah’ın söylediğini ve deşarj olmak için vurdurttuğunu iddia ediyor.

Nurettin Yıldız kadınların dayak yediklerinde şükretmesi gerektiğini söylüyor. İnternette dolaşan bir videosunda ‘kadınlara dayak’ konusundan bahseden Yıldız’ın sözleri büyük tepki çekiyor.

Daha önce, ‘büluğ çağından önce de bir çocuk evlenebilir, büyük küçük nikahı da yapılabilir, 7 yaşında bir kız çocuğu 25 yaşında bir erkek ile, 7 yaşında bir erkek çocuk ile 25 yaşında bir kız  nikah yapabilir’ diyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız’ın kadınlara tavsiyesi yine onların mağdur olmaması için mağduriyete sessiz kalmaları yönünde!

“Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli” 

Yıldız şunları söylüyor:

“Kadınların Allah erkeklere ‘dövün rahatlayın’ diye müsade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmesi gerekiyor. Allah böyle diyor. Mesela bir erkeğe ‘Kadının yüzüne vurmayacaksın’ diyor, boyundan yukarısına vurmak yasak. Göğü kısmına vurmayacaksın. Cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun. Elini yumruk yapıp vuramıyorsun. İşkence yapmak için değil deşarj olmak için vurdurtturuyor Allah. Eğer erkeğe burasına kadar geldikten sonra vurma dersen erkek başka yolla rahatlar.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *