Kassam’dan Netanyahu’nun tutumu hakkında “İsrailliler”e mesaj

Kassam’dan Netanyahu’nun tutumu hakkında “İsrailliler”e mesaj

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları bugün (30 Nisan Salı) “İsrail kamuoyu”na hitap eden yeni bir mesaj yayınladı ve Netanyahu’nun siyasi çıkarları ve hesapları yüzünden esir takası konusunda bir ilerleme kaydedilemediğini ve bu yüzden evlatlarının esaret altında kalmaya mecbur edildiklerini hatırlattı. 

Kassam Tugayları, Netanyahu’nun bir fotoğrafını yayınlayarak altına Arapça ve İbranice olarak, “Netanyahu’nun siyasi çıkarları yüzünden sizin evlatlarınız esaret altında kalmaya devam ediyor.” cümlesini yazdı.

Tel Aviv başta olmak üzere siyonist işgal rejiminin işgali altında olan muhtelif şehirlerde siyonist toplum, Hamas’la esir takası anlaşması yapılması talebiyle gösteriler düzenlemeye devam ediyor. Gösterilere katılanlar esir takası görüşmelerinde herhangi bir ilerleme sağlanamamasından birinci derecede sorumlu olan kişinin Netanyahu olduğunu vurgulayarak onun istifa etmesini istiyorlar.

Son günlerde siyonist toplumda işgal hükümetine yönelik protesto eylemlerinin artması ve çalkantıların gittikçe yaygınlaşması siyonist işgal hükümetini de endişelendiriyor.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *