Beyaz Saray önünde İsrail protesto edildi

Beyaz Saray önünde İsrail protesto edildi

Siyonist barbarlara tam destek veren ve ateşkes çağrılarını reddeden Amerikan yönetimi, başkentte Beyaz Saray önünde toplanan yüzlerce kişi tarafından protesto edildi. Siyonist rejime para ve silah göndermeye devam eden ABD’nin yanında İngiltere, Almanya ve Fransa başta olmak üzere Avrupa devletleri de destek vermeye devam ediyor.

Aralarında sivil toplum örgütleri ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu göstericiler, ellerinde Filistin bayrakları ve “Refah’ı kurtar” ile “İsrail’e yardımları sonlandır” yazılı pankartlarla Beyaz Saray önünde toplandı. Toplanan yüzlerce kişi, siyonist rejimin Refah’a yönelik saldırılarını protesto etti.

Ulusal basında çıkan haberlere göre, yaklaşık 100 kişilik bir grup da siyonist rejimin Refah’a yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla ABD’nin Los Angeles kentinde toplandı. Wilshire Bulvarı ile Veteran Caddesi’nin kesiştiği kavşakta toplanan göstericiler, ellerinde pankartlar ve Filistin bayraklarıyla görüntülendi.

7 Ekim’den bu yana Gazze’deki Müslüman halkı gece gündüz, 24 saat boyunca bombalayan ve kara harekatını sürdüren siyonist rejim, bugüne kadar on binlerce Müslümanı çoluk çocuk demeden katletmiş durumda. Halen vahşetini sürdüren siyonist işgal rejimi en büyük desteği batılı demokratik devletlerden görüyor.

İngiliz kuruluştan Avrupa’ya çağrı: İsrail’e silah satmayın

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *