Elon Musk: Hamas’ı öldürmekten başka çare yok!

Elon Musk: Hamas’ı öldürmekten başka çare yok!

Siyonist rejime karşı çıktığı intibaı veren ABD’li Elon Musk, dün barbar rejime yaptığı destek ziyaretinde, (Hamas’ı kast ederek) Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmekten başka bir seçenek yok. Fikirlerini değiştirmeyecekler.” dedi.

İşgalci İsrail’in, 7 Ekim’de Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, işgal rejimini ziyaret eden Elon Musk skandal bir Gazze açıklaması yaptı.

Haber7’nin aktardığına göre, Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, satın aldığı X sosyal medya platformunda Filistin paylaşımlarına izin verdiği için başta Yahudi lobisi, ABD ve platformdan reklamlarını çeken dünya devi global şirketlerin baskısına dayanamadığı öne sürüldü.

İşgal rejimini ziyaret ederek siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu ve Cumhurbaşkanı Herzog ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından konuşan Elon Musk, “İnsanların öldürüldüğü (İsrail) yerleri görmek, kesinlikle duygusal açıdan zor bir gündü diyebilirim. Az önce Başbakan Netanyahu ile de konuştum. Bence Gazze ile ilgili üç şey var. (Hamas’ı kast ederek) Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmekten başka bir seçenek yok. Fikirlerini değiştirmeyecekler.” dedi.

Elon Musk, “Ve ikinci şey de Gazze’de eğitimi değiştirmek gerek ki yeni nesil katiller yetişmesin.” ifadelerini kullandı.

Elon Musk 28 Ekim’de X’ten yaptığı açıklamada, sahibi olduğu Starlink uydu internet sistemi firmasının Gazze Şeridi’ndeki tanınmış uluslararası yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını duyurmuştu. Fakat yahudi lobisinden gelen baskılar gerekçesiyle kararından dönmüş ve Gazze Şeridi’ne İsrail’den izinsiz internet verilmemesi için işgalciyle prensipte anlaştı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *