Elon Musk, İsrail’i ziyaret edip desteğini açıklayacak

Elon Musk, İsrail’i ziyaret edip desteğini açıklayacak

18 Eylül’de Erdoğan ile 19 Eylül’de Netanyahu ile bir araya gelen Elon Musk, yahudi karşıtı olduğu iddialarına son vermek üzere, barbar vahşetini sürdüren İsrail’i ziyaret ederek Netanyahu’ya desteğini duyuracak.

İşgalci İsrail medyasındaki haberlere göre, Musk gelecek hafta İsrail’i ziyaret edecek. Son günlerde Filistin ve İsrail hakkında sözleriyle iki taraftan da sürekli olarak tepki çekmeyi başaran, ‘Yahudi karşıtı’ olduğu iddiasıyla siyonist destekçesi şirketlerin ambargosuyla karşı karşıya kalan Elon Musk, yakın zamanda X’teki aboneliklerin ve reklam gelirlerinin Gazze ve İsrail’e bağışlanacağını açıklamıştı.

Aydnlık’ın aktardığına göre, gelirlerin İsrail’deki hastanelere ve Gazze’deki Uluslararası Kızılhaç Komitesi’ne bağışlanacağını belirten ABD’li Elon Musk’un, işgalci İsrail’de Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakan Bünyamin Netanyahu ile bir araya geleceği belirtiliyor.

Geçen ay Gazze Şeridi’ne Starlink uydu interneti sağlamak istediğini söyleyen Musk, işgal rejiminin tepkisiyle karşılaşmıştı. Musk, Gazze’ye Starlink erişimi sağlanırsa şirketin bunun ‘tamamen insani amaçlarla kullanıldığını’ doğrulamak için ‘olağanüstü önlemler’ alacağını vurgulamıştı. Ancak herhangi bir hizmet sağlamamıştı.

Siyonist medyanın haberine göre Elon Musk ayrıca bu ziyareti İsrail karşıtı olmadığını göstermek için düzenliyor.

Elon Musk, 18 Eylül’de Erdoğan ile, 19 Eylül’de Netanyahu ile ABD’de bir araya gelmişti.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *