Şarkıcı Coşkun Sabah: Biz bütün ideolojilerle barışığız

Şarkıcı Coşkun Sabah: Biz bütün ideolojilerle barışığız

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sanatçılara Dolmabahçe sarayında verilen iftara katılan isimlerden Coşkun Sabah, iftara ilişkin düşüncelerini paylaştı, “Bu davete icabet eden herkesin yandaşlıkla itham edilmesini ben reddediyorum. Biz bütün ideolojilerle barışığız.” dedi.

Türk sanat müziği sanatçısı, yorumcu ve bestekar Coşkun Sabah, davete nazikçe karşılık verdiklerini, iftarın gerçekleştiği salonda samimi bir ortam bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bütün sanatçılarla tek tek ilgilendiğini ve sohbet ettiğini vurgulayan Sabah, “Bu programın sosyal medyada bazı yerlere çekilmesini çok anlamsız buluyorum. Bir sanatçı politik fikirlerini içinde saklar, dışarı vermez ama bu bir devlettir, Cumhurbaşkanının davetidir. Buna bence daveti alan herkesin katılması çok normal, olağandır. Ben bunun başka yerlere çekilmesine karşıyım.” değerlendirmesini yaptı.

Bu konuda algı oluşturmak isteyen bir grubun olduğunu, bunu külliyen reddettiğini ifade eden Sabah, “Bu davete icabet eden herkesin yandaşlıkla itham edilmesini ben reddediyorum. Biz bütün ideolojilerle barışığız. Çünkü sanatçıyı her kesimden insan dinler, her kesimden seveni vardır.” diye konuştu.

Coşkun Sabah, her zaman devletinin yanında olduğunu sözlerine ekledi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Yusuf
    20 Nisan 2022, 15:59

    Islamsiz iftar, ne kadar aci bir durum ve hic kimsenin sesi cikmiyor bu duruma!

    REPLY