Doç. Emir Kaya: “Feminizm bir beşinci kol faaliyetidir”

Doç. Emir Kaya: “Feminizm bir beşinci kol faaliyetidir”

Doç. Dr. Emir Kaya: “İstanbul Sözleşmesi, 6284, LGBT, feminizm neden sürekli gündemde? Bu kimin başarısı? Kimin yenilgisi? Şu ibretlik olayı okuyun ve memleketin haline ağlayın…”

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Kadına Şiddetin Önlenmesi – Mevzuatın Geliştirilmesi” toplantısına davet edilen Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emir Kaya, karşılaştığı manzarayı “Bakanlık bürokrasisi işgal edilmiş. Devşirmelerle dolu. Ezikler. Yenikler. Bu gaflet ve dalalettir. Feminizm bir beşinci kol faaliyetidir. LGBT küresel kültür emperyalizminin aracıdır” sözleriyle eleştirdi.

Emir Kaya, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarında gördüğü manzarayı anlatırken, kendisine bir türlü söz verilmediğini ve en sonunda toplantıyı terk etmek zorunda kaldığını belirtti.

Emir Kaya’nın mesajları şöyle:

1) İstanbul Sözleşmesi, 6284, LGBT, feminizm neden sürekli gündemde? Bu kimin başarısı? Kimin yenilgisi?
Şu ibretlik olayı okuyun ve memleketin haline ağlayın:
Aile Bakanlığının “Kadına Şiddetin Önlenmesi – Mevzuatın Geliştirilmesi” toplantısına davetliydim.

2) 30 katılımcı içinde tek erkek bendim. 29 kadın… Çoğunluğu radikal, vamp tipler. Kezban Hatemi, Gülriz Uygur, Dilşat Özer, Aslı Koçak, Sema Kendirci, Sibel Suiçmez… Bir tane makul Türk-İslam kadını yok. Bir tane erkek sözcüsü yok.
Dibine kadar feminizm vahşiliği…

3) Sırf bu manzaradan gelecek yılların da nasıl rezil olacağını tahmin edebilirsiniz. Mevzuatı etkileyen grupta makul insanlar var idiyse bile sessizdiler. Bir-iki Müslüman dernek temsilcisi de bunlara uyumlu konuştular. Kalplerini bilmem ama şirretliklerinden çekindiler.

4) Söz aldım: “Bu usulle mevzuat geliştirilmez. En başta temsilde adalet yok. İkincisi; şiddet bütüncül değerlendirilmelidir. Adalet terazisi tek kefeli olmaz. Bir gruba odaklanarak şiddet çözülmez. Artar. Burada ideolojik bir işgal hareketi söz konusu. Amaç korumaksa çocuklar,

5) yaşlılar daha fazla korunmaya muhtaç. Aile Bakanlığında onlar neden konuşulmuyor? Hiçbir hükümet bir avuç marjinali memnun etmek için milyonlarca seçmeni gözden çıkaramaz. Gerçekçi ve bütüncül bakalım” şeklinde konuştum.
Ve dünya cahili, hukuk cahili, sinir küpü o güruhtan +

6) Hayatımda görmediğim sözel şiddeti, hakareti, saldırıları gördüm. Bakanlık bürokratlarının bile gözleri korktu. Pısıp sustular. Bir saate yakın söz istedim. Tekrar tekrar o saldırganlara söz verdiler, beni göz ardı ettiler. Ben de mecburen toplantıdan ayrıldım.

7) Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Bakanımızın durduğu yer bellidir. Milletin yanıdır. Fakat Bakanlık bürokrasisi işgal edilmiş. Devşirmelerle dolu. Ezikler. Yenikler. Bu gaflet ve dalalettir.
Feminizm bir beşinci kol faaliyetidir. LGBT küresel kültür emperyalizminin aracıdır.

8) Beni böyle ihanet toplantılarına bir daha çağırmayın.
Bu ifşaatı yapmak zorunda kaldım. Çünkü bu milletin önümüzdeki on yılının gündemini de bir avuç marjinalin belirlemesini vicdanım kabul etmiyor.
Bu gidişi durduralım.
Her tür şiddetle mücadelenin makul yollarını bulalım.

‘Feminizmin ve LGBT’nin kökleri ve gayeleri aynıdır’

Emir Kaya, daha sonra attığı mesajında da Feminizm ve LGBT konusundaki eleştirilerini devam ettirerek şöyle dedi:

“Feminizm = Çatışmacı “kadın” vurgusuyla kadın-erkek karakterlerini TAMAMEN ortadan kaldırma hareketi
LGBT Aktivizmi = “Cinsel yönelim” söylemiyle biyolojik cinsiyeti TAMAMEN anlamsızlaştırma hareketi
Kökleri ve gayeleri aynıdır. Üreticileri aynıdır. Sürüklenenlere duyurulur.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Nurettin A. Deste
    22 Ekim 2020, 14:40

    Maaşallah! Böyle ahlâklı, sağlıklı bilgi sahibi cesur yüreklerin varlığından haberdar olmak kalbimize sürur veriyor. Allah’ın inayeti-‘yardımı lûtuf ve ihsanı’ böylelerinin üzerine olsun, âmin.

    REPLY