Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 23 Nisan tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 23 Nisan tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabından dün gün boyu yapılan paylaşımlarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tebrik edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk tebrik mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum.”

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci mesajında, aşağıdaki görsel metin ile birlikte şu ifadeleri paylaştı:

“23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.”

Image

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sonraki mesajı ise şöyle oldu:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. yılında bir kez daha tüm dünyaya haykırıyoruz ki; Hâkimiyet Bilakayduşart Milletindir.”

Çocuklara şükranlarını sunan Erdoğan’ın bir diğer mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün TRT’ye gönderdikleri videolarla 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşatan 171 bin yavrumuza ve bu müstesna bayramın armağan edildiği tüm çocuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çocuklar unutmayın, 21.00’de evlerimizin balkonundan hep birlikte İstiklâl Marşı’mızı okuyacağız.”

Daha sonra yayımlanan 7 dakika 33 saniyelik videolu mesajın başlığı ise “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Vesilesiyle Millete Sesleniş” şeklinde oldu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *