Kılıçdaroğlu: Bilim Kurulu’nun önerilerine dikkat edilmeli

Kılıçdaroğlu: Bilim Kurulu’nun önerilerine dikkat edilmeli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul il ve ilçe başkanlarıyla yapılan video konferanslı toplantıya katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 39 ilçe başkanı ile video konferans yoluyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantının son bölümüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, virüs salgınıyla ilgili dikkat edilmesi gerekenler ve yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Kılıçdaroğlu, halkı paniğe sevk edecek eylem ve söylemlerden uzak durulması gerektiğini belirterek, “Türk Tabipler Birliği ile görüşmeleri yaptık. Dünya Sağlık Örgütü yöneticileriyle görüşmeleri yaptık. Onlardan da bilgiler aldık. Halkı paniğe sevk etmeden gelişmeleri takip etmelisiniz. Bilim Kurulu’nun önerilerine dikkat edilmeli. Arkadaşlarımız da gittikleri yerlerde, kaldıkları ortamda bu önerileri bir şekliyle hem dillendirecekler hem de bu önerilere uyulması gerektiğini söyleyecekler.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüsle mücadele eşgüdüm toplantısındaki açıklamalarına da değinen Kılıçdaoğlu, ekonomide alınması gereken önlemlere ilişkin kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini aktardı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *