Tamer Korkmaz: Küfür, tek millettir!

Tamer Korkmaz: Küfür, tek millettir!

İslam’a ve Müslümanlara karşı saldırıların bayramda da aralıksız sürdüğünü belirten Korkmaz: “Replikleri farklı görünse de; Kurban Bayramımıza aynı yerden yani Haçlı & Siyonist Şer Cephesi’nden ateş ediyorlar!”

Dün Yeni Şafak‘taki, “Bayram sabahı, İsrail faşizmi…” başlıklı yazısında, İslam’ı ve Müslümanları hedef alan saldırılara dikkat çeken Tamer Korkmaz, işbirlikçilerin yaptıkları ve söylemleri ile aynı kapıya çıktıklarını vurguladı. İsrail’in fiili saldırıları yanında, Avrupa’dan ve yandaşlardan da sözlü saldırılar geldiğini hatırlatan Korkmaz, “Asla aklımızdan çıkarmayalım: “Kâfirler istemese de, ALLAH nurunu tamamlayacaktır.” ifadesini kullandı.

Korkmaz şunları yazdı:

Fetullah’ın baş tacı yaptığı Terör Devleti İsrail, bayram sabahı Mescid-i Aksa’ya saldırdı: İşgal güçleri, Kurban Bayramı’nın ilk gününde 37 Filistinliyi yaraladı. Kahpe İsrail’in kahpe polisleri, yere düşen kadınları tekmeledi.

“Medeni!” Batılı devletlerin; İsrail’in Filistinlilere yaptığı sistematik zulümden dolayı “mutlu” olduklarına hiç kuşku yoktur: Sadist, Faşist ve Katil İsrail’in her bir saldırısını sessizce ve “ellerini ovuşturarak” izliyorlar.

İslam ülkelerinin süre gelen sessizliğinden “cesaret almaya” devam eden İsrail ise zulmün dozunu artırıyor.

Kurban Bayramı’na saldırı

Hollanda’daki ırkçı ‘Özgürlük(!) Partisi’nin başındaki Geert Wilders’in, twitter hesabından Kurban Bayramı’na dair paylaşımını da not edelim:

“İslam Düşmanı” Wilders; “Uluslarımız, hayvanlara yapılan bu zulmü ve barbarlık gününü yasaklamalı ve yasa dışı ilan etmelidir” diyerek bir kez daha kudurmuş!

Wilders Kahpesi, daha evvel de seçim bildirgesinde “Kur’an’ı yasaklamayı ve de camileri kapatmayı” vaat etmişti!

Hollanda Parlamentosu’ndaki bir özel oturumda; 15 Temmuz için “Türkiye’deki darbe girişimi ne yazık ki başarılı olamadı!” diye konuşan da bu Wilders idi!
*
FETÖ’nün Hollanda’daki siyasi destekçileri mi?

-Kendilerini “İslam’la savaşmaya” adamış; üstüne “Türkiye’deki askeri darbe kalkışmasından” fal tutan ve “demokrasi sahtekârı” olarak sahne alan, işbu Wilders misali kahpelerden oluşuyor!
*
Katolik bir ailede büyüyen; politikada “Hıristiyan Demokratlar müttefikimdir” diyen Wilders; kendisini “Agnostik” diye tanımlıyor:

-Gençliğinde “iki yıl boyunca İsrail’de yaşamış” bir “siyasetçi” bozuntusundan bahsediyoruz!

Netanyahu’nun oğlu

Terör Devleti İsrail’in Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair’in; Wilders’in Kurban Bayramı’na saldıran paylaşımını, sosyal medya hesabından yayınlayarak “destek verdiğini” de kayda geçirelim!

Yani, nedir?

–Küfür, tek millettir!
*
Oğlu, Wilders’e koltuk çıkıyor; babası da Kurban Bayramı’nın sabahında polislerini Mescid-i Aksa’daki Müslümanlara saldırtıyor…

Türkiye’nin İsrail Terör Devleti’ne karşı haklarını savunmasını talep edenleri, ekranlarda “Mavi Marmara Manyakları!” diyerek hedef almış olan maskeli tipleri…

Üstüne bir de…

“Türkiye’nin, İsrail ile ilişkilerinin normalleşmesini” ısrarla isteyen malum iliştirilmiş takımını; bu vesile ile bir kere daha hatırlayalım!

Ağızlara Laik ve de zerrece Şirin değil

12 Ocak 2010‘da, CNN Türk’teki “360 Derece” adlı programında “Erdoğan’ın, Davos’ta Şimon Peres’e büyük nezaketsizlik yaptığını” söyleyen Şirin Payzın’ın, “Başbakan’ın ‘One Minute’ çıkışından dolayı yaşadığı büyük rahatsızlık” bir yıl sonrasında nüksetmişti!

Aynı rahatsızlığı bugün de dile getireceğine kuşku yoktur: Çünkü Payzın gibi hiç de şirin olmayan bu tipler, Terör Tandemi İsrail ve ABD’nin mutemet yaltakçısıdır.

Kandil’de, “Made in U.S.A” etiketli Terörist Elebaşı Murat Karayılan ile buluşmuş; “şirinlik pozları!” vermişti!
*
İşte bu Şirin Payzın; Kurban ibadetine karşı, sosyal medya hesabında sahne aldı: “Kurban kesmek yerine burs verilmesini” istedi!

Buna mukabil; Şirin Payzın’ın kebapçılarda çekilen kimi fotoğrafları paylaşıldı…

Mesela, bunlardan birinde “Antakya’daki şahane tepsi kebabını afiyetle yiyip, övgüler sıralayan” Şirin Payzın; kebap ustasına “Bu işi artık bırakın; burs verin!” falan demeyi aklının ucundan bile geçirmiyordu!
*
Neticede; Türkiye’deki Şirin Payzın, Hollanda’daki Geert Wilders artı İsrail’deki Yair Netanyahu ile “aynı kapıya” çıkıyor!

Wilders ile Netanyahu, “İslam düşmanlığını” açıkça sergilerken; ABD/İsrail İliştirilmişi Payzın da dolaylı bir karşıtlık icra ediyor!

Replikleri farklı görünse de; Kurban Bayramımıza aynı yerden yani Haçlı & Siyonist Şer Cephesi’nden ateş ediyorlar!

Mübarek Bayram

Kurban Bayramımızın üçüncü günündeyiz: Aziz Milletimizin ve Yeryüzündeki Bütün Müslümanların Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Asla aklımızdan çıkarmayalım: “Kâfirler istemese de, ALLAH nurunu tamamlayacaktır.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *