Bahçeli: Orada diğer CHP’liler neden yoktu?

Bahçeli: Orada diğer CHP’liler neden yoktu?

Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı üzerine konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Evdeki sandalyenin birisinde kendisi oturuyordu, birisinde de Mevlüt Karakaya oturuyordu. Nerede büyükşehir belediye başkanı? Nerede oradaki diğer grup temsilcileri?” diye sordu.

Dün katıldığı resepsiyonda bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı’na yapılan saldırının ardından “Siz neden geçmiş olsun demediniz?” sorusu üzerine Bahçeli, şunları söyledi:

“Çünkü kendisini o meydanda koruyan, etrafındaki hiçbir CHP’linin olmadığı, hiçbir milletvekilinin bulunmadığı yerde yanında bulunan kişi (MHP Genel Başkan Yardımcısı) Mevlüt Karakaya’dır. En azından ona bir teşekkür etmesi lazım. Evdeki sandalyenin birisinde kendisi oturuyordu, birisinde de Mevlüt Karakaya oturuyordu. Nerede büyükşehir belediye başkanı? Nerede oradaki diğer grup temsilcileri? Tek bir Murat Emir (CHP Ankara Milletvekili) isminde bir kişi var. Bana göre en sadık adam o. Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayan tek kişi o. Bunları düşünmesi lazım. Sağa sola çatmamaları için bunları düşünmeleri lazım. Biz herhangi bir şekilde memnuniyet hissetmedik. Şimdi memnuniyet hissetmeyen birisinin gidip de geçmiş olsun demesinin ne anlamı var?”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *