ABD temsilcisi Jamieson Greer ile internet üzerinden görüşen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD ile Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirme yönünde beklentilerini ifade ettiklerini, karşılıklı fayda ilkesi ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini duyurdu.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, NSosyal hesabından, ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer ile çevrim içi görüşme yaptıklarını bildirdi.
Görüşmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın, iki ülke arasında ortaya koyduğu 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefini ele aldıklarını aktaran Bolat, şunları kaydetti:
“Bu doğrultuda, Türkiye ile ABD arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik adımları, devam eden ticaret görüşmelerindeki beklentilerimizi ifade ettik. Ekonomik ortaklığımızı, karşılıklı fayda ilkesi çerçevesinde ilerletmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”













Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *