Almanya ve İngiltere, İsrail’e desteğe koştu

Almanya ve İngiltere, İsrail’e desteğe koştu

Barbar İsrail rejimine, vahşetin başladığı 7 Ekim’den bu yana hiçbir desteği esirgemeyen Almanya ve İngiltere’nin Dışişleri Bakanları, siyonist katiller Netanyahu’yu ve Herzog’u işgal altındaki topraklarda ziyaret ederek desteklerini yeniden ifade ettiler.

Kendisi de yahudi olan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İran saldırısı sonrası siyonist başbakan Netanyahu’yu Kudüs’te ziyaret etti.

İngiltere

David Cameron, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İngiltere’nin, İsrail’in misillemesinin “mevcut durumu mümkün olduğunca az tırmandırmasını” umduğunu ifade etti. Ülkesi İngiltere’nin İran’a karşı eş güdümlü yaptırımlar görmek istediklerini, İngiltere’nin yapabileceği çok daha fazla şey olduğunu vurgulayan David Cameron, “İsrail’le dayanışma göstermek doğru, bundan sonra ne olması gerektiği konusunda görüşlerimizi açıkça belirtmek doğru ancak İsraillilerin harekete geçme kararı aldıkları da açık. Bunu mümkün olduğunca az tırmandıracak şekilde ve dün de söylediğim gibi sert olduğu kadar akıllıca bir şekilde yapmalarını umuyoruz.” diye konuştu.

David Cameron, konuşmasında ayrıca Hamas, esir krizi, bölgeye yardım ulaştırılması ve çatışmalara ara verilmesinin sağlanması dahil Gazze’ye yeniden odaklanılmasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Almanya

Alman Bakan Annalena Baerbock ise görüşmede, Ortadoğu’nun “sonucu tamamen öngörülemez bir duruma” sürüklenmesine izin verilmemesi gerektiğini açıkça ifade ettiğini belirtti. Baerbock, İran yaptırımlarının görüşüleceğini söylediği G7 toplantısı için “Şimdi herkes sağduyulu ve sorumlu davranmalı” dedi.

Netanyahu

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan siyonist katil Netanyahu ise, Almanya ve İngiltere dışişleri bakanlarına destekleri için teşekkür etti, İsrail’in kendi güvenliği konusunda “kendi kararlarını vereceğini” öne sürdü.

İran saldırısına işaret eden Netanyahu, “Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum; kendi kararlarımızı vereceğiz ve İsrail Devleti kendisini savunmak için gereken her şeyi yapacak” diye konuştu.

Ayrıca Gazze Şeridi’nde bir süredir beklenen felaket düzeyinde kıtlık iddialarını reddeden siyonist katil, şeride yeteri kadar yardım ulaştırıldığını iddia etti.

Herzog

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ve Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ikilisi, siyonist diğer bir katil olan Herzog’la da makamında görüştüler.

Siyonist basın ofisinden yapılan açıklamada, Herzog’un Cameron ve Baerbock’u Batı Kudüs’te ağırladığı belirtildi. Açıklamada, Herzog’un İran’ın düzenlediği saldırılarda İngiltere ve Almanya’nın İsrail’in yanında durması nedeniyle Cameron ve Baerbock’a teşekkür ettiği ifade edildi.

“İsrail’in halkını savunma konusunda kararlı olduğunu” dile getiren Herzog’un Hamas’ın elindeki siyonist esirlerin serbest bırakılmasının öncelikleri aralarında olduğunu söylediği de aktarıldı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *