Siyonistler yüzlerce camiyi bombaladı

Siyonistler yüzlerce camiyi bombaladı

Müslüman Filistin halkını hunharca hedef alan siyonist İsrail rejimi, Gazze’de yüzlerce camiyi bombardımana tabi tutarken, arada 3 kilise de siyonistlerin hedef oldu.

Demokratik ve laik batı dünyasının himayesi altında zulmüne pervasızca devam eden siyonist İsrail rejimi, Gazze’den İslam’ın izlerini de silmeye çalışıyor.

Gazze’de 7 Ekim’den bu yana 301 camiyi bombalayan işgal rejimi, bunlardan 233’ünü tümüyle yıktı. Gazze’de bulunan 3 kiliseyi de yıkan yahudi rejimi, camilere ve kiliselere sığınan insanların kaçmasına fırsat dahi tanımadı.

Bugüne kadar, dünyadan siyonist rejime yöneltilen tüm tepkiler batılı demokrasiler tarafından savuşturulurken, yahudi devletinin ihtiyaç duyduğu siyasi, ekonomik ve askeri tüm yardımlar da demokratik rejimler tarafından hiçbir kısıtlama uygulanmadan yahudilere tedarik edildi.

Batı menşeli Uluslararası Adalet Divanı adı verilen mahkeme de İsrail aleyhine açılan davaları, gerekli araştırmaları yapıyoruz bahanesi ile zamana yaymaya çalışıyor. 1948’den bu yana Filistin topraklarını işgal eden ve o günden bu yana zulmüne aralıksız devam eden İsrail’e karşı batılı mahkemeler 76 yıldır henüz herhangi bir yaptırım kararı almış değil.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *