Gazze’nin her tarafına bomba yağıyor

Gazze’nin her tarafına bomba yağıyor

Batılı demokrasilerin himayesinde vahşetine devam eden İsrail rejimi, BMGK’nın ateşkes kararına rağmen Gazze’nin birçok noktasını bombalamaya devam etti. Saldırıları ile uluslararası hukukun temellerini dinamitleyen İsrail, Gazze’de sivilleri hedef alıyor.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’ya göre, siyonist savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin orta kesiminde Nemruti Ailesi’ne ait eve düzenlediği hava saldırısı sonucu bir kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi çevresine düzenlenen bir başka hava saldırısında da bir şehid oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Öte yandan Gazze’nin doğusunda Zeytun Mahallesi’ndeki Kuveyt Kavşağı’nda bulunan bir kişi İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu şehid oldu.

Zevayde Bölgesi’nin doğusundaki Sabit Ailesi’nin evine düzenlenen hava saldırısında da çok sayıda kişi çeşitli şekillerde yaralandı.

İşgal güçleri, Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Zehra Bölgesi ile Han Yunus’un merkezindeki sivil yerleşim bölgelerini hedef aldı.

BMGK’nın ateşkes kararına karşın İsrail’in kendi istediği gibi davranması, BMGK’yı ya da batılı kurumları rahatsız etmediği gibi, batı dışı dünyadan da bu konuda bir tepki verilmedi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *