Yahudi yerleşimciler Batı Şeria’ya da “askeri harekat” istiyor!

Yahudi yerleşimciler Batı Şeria’ya da “askeri harekat” istiyor!

Yahudi yerleşimleri çatı örgütü Yesha Konseyi Başkanı siyonist Shlomo Neeman, işgal ordusunun Gazze’ye düzenlediği saldırıların Batı Şeria’ya da düzenlenmesi çağrısında bulundu.

The Times of İsrail gazetesinin haberine göre, Shlomo Neeman isimli yerleşimci, Filistin (Abbas) yönetiminin yahudi yerleşimcilere karşı savaş yürüttüğünü iddia ederek, siyonist rejimin Gazze’deki saldırılarının benzerini Batı Şeria’da da düzenleme çağrısı yaptı.

Yerleşimci barbar, “Filistin Yönetimi, bize karşı bir savaş yürütüyor ve yalnızca Gazze’de tatbik ettiğimiz güçle hareket etmek Batı Şeria’daki tüm tehditleri ortadan kaldırabilir.” ifadesini kullandı.

Siyonistlerin 7 Ekim’den bu yana demokratik batı dünyasının himayesi ve desteği ile, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 280’i çocuk, 9 bin 340’ı kadın olmak üzere 32 bin 490 Filistinliyi şehid etti, 74 bin 889 kişiyi yaraladı.

Enkaz altında halen binlerce şehid olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Demokrati batı dünyası ise bunca katliama, uluslararası hukukun yerle bir edilmesine, ‘insancıl değerlerin’ ayaklar altına alınmasına karşın bugüne kadar siyonist rejime sert bir tepki göstermedi. Benzer durumun gerçekleştiği Ukrayna nedeniyle saldırgan taraf Rusya’ya karşı ise çok sert tedbirlere başvurmuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *