Siyonist vekil: Onların oruç tutarken kemiklerini kırmalıyız

Siyonist vekil: Onların oruç tutarken kemiklerini kırmalıyız

Siyonist milletvekili Almog Cohen, Gazzeli Müslümanların sığındığı Refah’a kara saldırısı çağrısı yaparak, “Ramazan ayı onları öldürmek için en iyi zaman.” dedi, “Onların kemiklerini kırmak için oruç tutarken, yorgunken, zayıfken (Refah’a kara saldırısı) olmalı mı evet.” ifadesini kullandı.

Siyonist Kanal 14 televizyonunda katıldığı programda, Yahudi Gücü Partisi milletvekili Almog Cohen, siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırıları hakkında konuştu.

Filistinli Müslümanların sığındığı Refah’a muhtemel kara saldırısı konusunda ABD yönetiminin tutumuna dair sorulan soruya Almog Cohen, “Refah’a kara saldırısı hakkında kararın Başbakan Binyamin Netanyahu’ya ait olduğu” cevabını verdi.

Almog Cohen, yaklaşık 1,5 milyon Müslümanın sığındığı Refah’a kara saldırısının gerekli olduğunu savunarak, “Refah’a karadan girilmeli mi? Onların kemiklerini kırmak için oruç tutarken, yorgunken, zayıfken (Refah’a kara saldırısı) olmalı mı evet.” dedi.

Ramazan ayı olduğu için siyonist rejimin Refah’a kara saldırısı başlatmamasına anlam veremediğini söyleyen Almog, “Ramazan ayı onları öldürmek için en iyi zaman. Yorgun ve zayıflar. Onlara acımıyorum, kardeşlerime (İsrailli esirlere) acıyorum. Başbakan’a (Netanyahu) Refah’a karadan girmesi ve onları öldürmesi çağrısı yapıyorum.” ifadelerini kullandı.

Batılı laik demokrasilerin himayesinde 7 Ekim’den bu yana katliam yapan siyonist rejim, 32 binden fazla Müslümanı şehid etti. Batı dünyası, siyonistlerin yaptığı katliamı izlemekle yetinirken, İsrail’e karşı herhangi bir direniş ya da saldırı olmaması için çaba sarfediyor. Öte yandan ABD, Hamas yönetimindeki Gazze’ye kendi askerlerini de çıkarabileceği geçici bir liman inşa ediyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *