İsrail’e destek veren şirketlere ‘tabut’lu protesto

İsrail’e destek veren şirketlere ‘tabut’lu protesto

İstanbul Şişli’de bir grup, siyonist rejime destek veren küresel firmaları tabutlu yürüyüşle protesto etti. Yapılan açıklamada, taşınan tabutun insanlığın tabutu olduğunu belirtilirken, küresel sermaye şirketlerinin zalimlerin finans kaynakları olduğu kaydedildi.

Mecidiyeköy’deki bir alışveriş merkezinin önünde toplanan grup üyeleri, “Küresel boykota katıl” yazılı pankart açtı. Gruptakiler daha sonra taşıdıkları tabutla yürüyüşe geçti.

Büyükdere Caddesi’nde son bulan yürüyüşün ardından Genç Aktivistler adına açıklama yapan Mislina Nur Badem, 7 Ekim’den bu yana katil İsrail’in aralarında sağlık ekipleri, gazeteciler, çocuk ve kadınların da bulunduğu 31 bin 500 kişiyi dünyanın gözü önünde öldürdüğünü söyledi.

Uluslararası hukuku tanımayan siyonist rejimin ‘savaş suçu’ işlemeye devam ettiğini dile getiren Mislina Nur Badem, 1 milyon 600 binden fazla Filistinlinin yerinden edildiğini aktardı.

Mislina Nur Badem, zalimlerin finans kaynakları olan küresel sermaye şirketlerinin, daha fazla çocuk ve mazlumun şehid edilmesi için kaynak oluşturmaya, cepheye mermi taşımaya devam ettiğini belirtti.

Duyarlı gençler olarak yaşanan bu vahşeti asla normalleştirmeyeceklerini dile getiren Mislina Nur Badem, enkaz altında kalan insanlığın tabutunu omuzlarında taşıdıklarını söyledi.

Siyonist rejime destek veren küresel firmaları attıkları sloganlarla protesto eden grup, daha sonra dağıldı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *