Johnson and Johnson’ın başkan yardımcısı Filistinlilere kin kustu!

Johnson and Johnson’ın başkan yardımcısı Filistinlilere kin kustu!

ABD şirketi Johnson&Johnson’ın başkan yardımcısı Sam Maldonado, sosyal medya hesabından siyonist vahşeti övdü, ‘Hepsini öldür’ diye yazdı. Johnson&Johnson, İsrail vahşeti nedeniyle boykot edilenler listesinde üst sıralarda bulunuyor.

Mesajında barbar Netanyahu’nun katliam çağrısını alıntıladı. Netanyahu’nun “Kutsal kitabımız diyor ki Amalek’in sana yaptıklarını hatırlamalısın. Şimdi git, Amaleklilere saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.” ifadesini kullanan Sam Maldonado, ‘Hepsini öldürün’ dedi.

Sam Maldonado, “İsrail ilk kez böyle bir düşmanla karşılaşmıyor. İncil’de (1 Samuel 15:3) Tanrı İsrail’e şunu emretti: ‘Şimdi gidin ve tüm Amalekli ulusunu – erkekleri, kadınları, çocukları, bebekleri, sığırları, koyunları, keçileri, develeri ve eşekleri – tamamen yok edin.’ Bu belki de Bibi’nin Filistinlilerle ilgili olarak Tanrı’dan aldığı emirdir.” ifadelerini kullandı.

Sam Maldonado, “Eğer durum böyleyse, bombalamanın neden böyle olduğunu şimdi anlıyorum. Hepsini öldür!!!” dedi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *