Siyonist gazeteci: Gazze’de 100 bin kişiyi öldürmeliydi

Siyonist gazeteci: Gazze’de 100 bin kişiyi öldürmeliydi

Vahşetini batılı devletlerin koruması altında devam ettiren siyonist rejimde birçok yahudi de kinini kusmaya devam ediyor. Siyonist televizyonuna çıkan siyonist bir gazeteci “İsrail ordusunun, (Gazze’de) 100 bin kişinin öldürüldüğü daha ölümcül saldırı başlatması gerekirdi.” ifadesini kullandı.

Siyonist gazeteci Zvi Yehezkeli, siyonist Kanal 13 televizyonunda katıldığı programda işgal ordusunun Gazze’ye düzenlediği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyonist gazeteci, “Bana göre İsrail ordusunun, (Gazze’de) 100 bin kişinin öldürüldüğü daha ölümcül saldırı başlatması gerekirdi.” ifadesini kullandı.

“Ancak 100 bin kişinin ölümüne yol açacak İsrail saldırısından sonra ateşkes ve esir takasının gündeme gelmesi” gerektiğini savunan siyonist gazeteci, “Askeri bir saldırıdan bahsediyorum, bizim gördüğümüz saldırıdan daha ölümcül olması gerekiyordu.” şeklinde konuştu.

Gazze’de 20 bin civarında Hamas üyesi olduğunu söyleyen siyonist gazeteci, Gazze’de kimin masum olup olmadığının ayırt edilemediğini öne sürdü.

Program sunucusunun “Gerçekten, 100 bin kişinin öldürülmesini mi istiyorsunuz?” sorusuna, siyonist gazeteci, 7 Ekim’deki Hamas saldırılarının akabinde, Tel Aviv yönetiminin 27 Aralık 2008’de Gazze Şeridi’ne başlattığı “Dökme Kurşun Operasyonu” benzeri bir saldırının başlatılması gerektiğini savundu.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere batılı demokrasilerin koruması altında 7 Ekim’den bu yana vahşetini sürdüren işgalci İsrail rejimi, kanlı saldırılarını gece gündüz sürdürüyor. Bugüne kadar yaklaşık 20 bin Filistinli Müslüman şehid olurken, yaklaşık 7 bin kişinin de halen enkazın altında olduğu bildiriliyor.

Batılı demokrasiler İslami Direniş Hareketi Hamas’a karşı İsrail’e tür desteği verdiklerini dile getirirken, ‘sivil ölüm’ rakamlarının yüksek olmasından dolayı rahatsız olduklarını belirtiyorlar.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *