Siyonist, çocukları öldürdüğünü kabul etmiyor!

Siyonist, çocukları öldürdüğünü kabul etmiyor!

Netanyahu’nun başdanışmanı Mark Regev, ABD televizyonunda, bombardıman altında öldürülen binlerce Gazzeli çocuğu kimin öldürdüğünün belli olmadığını öne sürdü, “bu çocukların nasıl öldüğünü bilmiyorsunuz” dedi.

Siyonist başbakan Binyamin Netanyahu’nun Dış İlişkiler ve Uluslararası İletişim Başdanışmanı Mark Regev, MSNBC televizyonunda Mehdi Hasan’ın canlı yayında sorularını yanıtladı.

Siyonist danışmanın Hamas’ın sivil ölümlere ilişkin rakamlarına güvenilmemesi gerektiğini savunması üzerine sunucu Mehdi Hasan, “Kendi gözlerimle enkazdan çıkarılan birçok çocuk cesedi gördüm.” dedi. Mark Regev ise “Bunlar Hamas’ın görmenizi istediği fotoğraflar.” diye konuştu.

Mehdi Hasan’ın, “Gazze’de çocukları öldürdüğünüzü kabul ediyor musunuz? Yoksa inkar mı ediyorsunuz?” sorusuna Mark Regev, “Hayır, kabul etmiyorum.” yanıtını verdi. Mark Regev, işgalci İsrail’in saldırılarında ölen Gazzeli çocukları kimin öldürdüğünün belli olmadığını öne sürerek, “Her şeyden önce, bu insanların, bu çocukların nasıl öldüğünü bilmiyorsunuz.” ifadesini kullandı.

Mehdi Hasan ise “Hamas’ın söylediği her şeye körü körüne inanmamamız gerektiği konusuna katılıyorum ama sizin hükümetinizin söylediklerine neden inanalım?” ifadesini kullanarak, Şifa Hastanesinin “karargah” olarak kullanıldığı iddialarına ilişkin sunulan sözde “kanıtların” yalan çıktığına değindi.

Siyonist Mark Regev ise buna sadece, “Herkes hata yapabilir.” demekle yetindi.

Ehud Barak: Şifa Hastanesinin altındaki sığınakları biz inşa ettik

Siyonist eski başbakanlardan Ehud Barak, ABD’nin CNN televizyonunda Christiane Amanpour’a konuk oldu. Christiane Amanpour’un, işgalci İsrail’in, Gazze’deki Şifa Hastanesinin altında Hamas karargahı olduğu iddialarını sorması üzerine Ehud Barak, “Uzun yıllardır, Şifa’nın altında İsrailli inşaatçılar tarafından yapılan sığınakların olduğu ve buraların Hamas karargahı olarak kullanıldığı biliniyor. Ve birkaç tünelin kesişimi bu sistemin bir parçası.” iddiasında bulundu.

Ehud Barak’ın bu yanıtı üzerine Christiane Amanpour, “Burasının İsrailli mühendisler tarafından mı inşa edildiğini söylüyorsunuz? Kendinizi yanlış mı ifade ettiniz?” diye sordu.

Ehud Barak ise “Muhtemelen 40 ya da 50 yıl önce yerleşkenin sınırlı alanı içinde hastanenin operasyonlarına daha fazla alan açmak adına bu sığınakların inşa edilmesine yardımcı olmuştuk.” şeklinde konuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *