Bahçeli: Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir

Bahçeli: Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İsrail’in şiddet ve vahşet temelli operasyonları durmazsa Gazze yutulacaktır. Vadedilmiş toprakların hedefinde Türk vatanı da vardır. Bu kapsamda Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin meclis grubunda yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, hızla akan tarih sürecinde 2123’e kadar uzanacak yeni bir yüzyıla girdiğini söyledi, “Bu yüzyılın adı da Türk ve Türkiye Yüzyılıdır. Cumhuriyet’in kurucu felsefesi, kuruluş ilkeleri, kucaklayıcı temel değerleri önümüzdeki yüzyılda da stratejik güç kaynağımız olacaktır.” dedi.

Filistin’e bakınca çekilen ıstırapları hatırladıklarını ifade eden Devlet Bahçeli, “Tarihin vuran nabzını eğer dinlemesini bilirsek Filistin’de de atmaktadır. İsrail’in şiddet ve vahşet temelli operasyonları durmazsa Gazze yutulacaktır. Vadedilmiş toprakların hedefinde Türk vatanı da vardır. Bu kapsamda Filistin’in güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir. Biz güvenlik haklarımızdan, din kardeşlerimizin inanç ve haklarından taviz vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *