Emine Erdoğan ve Mevlüt Çavuşoğlu ABD’ye gitti

Emine Erdoğan ve Mevlüt Çavuşoğlu ABD’ye gitti

Türkiye’de seçim gündemi yoğun bir şekilde sürerken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile AK Parti Antalya milletvekili ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün ABD’nin New York kentine gitti.

THY uçağı ile ABD’ye giden Emine Erdoğan’ın beraberinde kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve torunu Aybike Bayraktar da bulunuyor.

Aynı uçakla, Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da New York’a gitti.

Emine Erdoğan ve Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberindekiler, New York’ta bulunan Türkevi’nin girişinde Türkiye’nin Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sedat Önal, Washington Büyükelçisi Murat Mercan ve eşleri ile Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve Türkiye’nin BM Daimi Temsilciliği ve Türkiye Başkonsolosluğu mensupları tarafından karşılandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ABD ziyaretinde, BM Genel Kurulu’nda 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla düzenlenecek özel oturuma katılacağı belirtildi.

Emine Erdoğan’ın da ABD ziyareti kapsamında, BM’deki 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılacağı duyuruldu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *