Kabinede değişiklikler devam edecek iddiası

Kabinede değişiklikler devam edecek iddiası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin görevden alınabileceği dile getiriliyor

Pakdemirli’nin istifası

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi önceki bakanlarda olduğu gibi gece yarısı görevden aldı. Af talebinde bulunduğu belirtilmesine karşın dün Erzincan’daki programı nedeniyle Pakdemirli’nin görevden alınacağından haberinin olmadığı iddiaları dile getirildi. Eleştirilerin odağındaki bakanın görevden alınmaya götüren sürecin ise DDK’deki yolsuzluk iddialarıyla başladığı öğrenildi.

Yeni aflar bekleniyor

İktidar kulislerinde önümüzdeki dönemde kabinedeki değişikliklerin devam edeceği konuşuluyor. Kulislerde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin görevden alınabileceği dile getiriliyor.

Yine kulislere göre önümüzdeki dönemde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ikiye ayrılabileceği, Mehmet Nuri Ersoy’un Turizm Bakanı olarak devam edeceği ancak Kültür Bakanlığı’na başka bir ismin getirilebileceği de dillendiriliyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *