Gökçek: Ankara seçimini Özhaseki kaybettirdi

Gökçek: Ankara seçimini Özhaseki kaybettirdi

Son belediye seçimlerinde aday gösterilmeyen eski belediye başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın, aday gösterilen Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybedildiğini öne sürdü.

Özhaseki’nin aday gösterilmesinin yanlış olduğunu belirten Gökçek, “AK Parti’nin hatasıydı, yoksa alamazlardı. Bugün ben Mansur’la karşı karşıya geleyim, ezer ezer atarım” dedi.

Ankara Masası TV’de gündeme dair açıklamalar yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde Ankara’nın kaybedilmesine ilişkin Ak Parti’yi ve Özhaseki’yi hatalı bulduğunu anlattı.

Özhaseki’yi uyardığını söyleyen Gökçek, onun seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını da savundu. Gökçek, “AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 maddelik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. Bunlardan sadece 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim. Ağzı kulaklarına vardı ama dediğimi yapmadı ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti” dedi. Gökçek, “Bugün ben Mansur’la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım” diye konuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *