Şemsiye tutan üniformalı subay için inceleme

Şemsiye tutan üniformalı subay için inceleme

Milli Savunma Bakanlığı, şarkıcı Bülent Ersoy’un anıtkabir ziyareti sırasında resmi üniformalı bir subayın şemsiye tutması üzerine inceleme başlattı. Görüntüler dün internette yayılmış ve tartışma konusu olmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın, Anıtkabir ziyareti sırasında şarkıcı Bülent Ersoy’a resmi üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Sosyal medyada, Ersoy’un Anıtkabir’i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler yer aldı.

Ne oldu?

Dün bir konser için gittiği Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret eden Ersoy, Anıtkabir’e tekerlekli sandalye ile geldi. Ersoy’a, bir deniz subayı, yağmurdan korunması için şemsiye tutarak eşlik etti. Bu sırada çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu kabul edilemez bulurken bazıları da servetini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıklayan Bülent Ersoy’a saygı gösterisi  şeklinde yorumlamıştı. Ersoy, saygı duruşu esnasında tekerlekli sandalyesinden ayağa kalkmıştı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *