Barlas: Türkiye’nin akla ihtiyacı var

Barlas: Türkiye’nin akla ihtiyacı var

Sabah gazetesi baş yazarı Mehmet Barlas, birçok üründe indirime gidilmesi gerektiğini belirterek, “Kitleler ucuzluk, refah ve sağlık bekliyor. Bunlara ilk cevap olarak benzin ve doğalgazda indirime gidilmeli.” dedi.

Barlas, “Kılıçdaroğlu’nu Dinlemeyin” başlıklı bugünkü yazısında, “Kitleler ucuzluk, refah ve sağlık bekliyor. Bunlara ilk cevap olarak benzin ve doğalgazda indirime gidilmeli. Dolar’ı 18 liradan indirdik ama neticede 13 lira yine de fazla. Bu acı gerçekler siyasetin sürekli gündeminde olmalı.” ifadesine yer verdi.

“AK Parti’nin biraz daha sakin olması lazım.” diyen Barlas, şöyle devam etti:

“Her türlü saçmalığa aynı sertlikte cevap vermek onlarla aynı düzeye getiriyor. Kemal Kılıçdaroğlu ağzından çıkan sözlerin pek azını kulağıyla duyan bir kişi. Onun her lafına bir cevap üretmek sadece abesle iştigaldir. Türkiye’nin bundan sonra yapması gereken soğukkanlı bir ekonomi politikası izlemektir. Yani maaşlara yapılan artışlarla vatandaşın ekonomisi arasındaki açık da gidermeli. Bu açığın adı da enflasyon değil mi? Yani ekonomiden anlayanlar seslerini yükseltmeli ve anlamayanlar da susmalıdır. Kısacası Türkiye’nin akla ihtiyacı var.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *