Erdoğan: Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın

Erdoğan: Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın

Gaziantep’te toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, pitbull cinsi köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’e değinerek, “Bedelini ödeyeceksiniz” dedi.

Erdoğan, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 22 Aralık’ta iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş’e değindi. Erdoğan, olaya ilişkin “Bedelini ödeyeceksiniz” açıklamasında bulundu.

“Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum” diyen Erdoğan, “İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şunları söyledi: “4 yaşındaki Asiye yavrumuzu pitbulllar parçalama noktasına getirdi. Asiye yavrumuzu dün gece buradan çok değerli kardeşim Ömer Özkan kardeşimin hastanesine, Akdeniz Üniversitesi’ne naklettik. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, acaba babasını nasıl aldatırız onun gayreti içindeler. Ama bunun bedelini ödeyecekler.”

“Babasını da çalıştığı o yerden alıp, çok daha iyi çalışabileceği bir yere yönlendireceğiz. Vatandaşımıza bu devlet nerede dedirtmedik dedirtmeyeceğiz.” dedi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *