Barlas’a göre “2023 seçimleri” ölüm kalım meselesi

Barlas’a göre “2023 seçimleri” ölüm kalım meselesi

Erdoğan yönetiminin Türkiye için çok önemli olduğunu savunan Sabah gazetesi başyazarı Barlas, “2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi olacaktır” ifadesini kullandı, Bahçeli’nin Cumhur ittifakına verdiği desteğin nedeninin de bu olduğunu öne sürdü.

Mehmet Barlas, bugünkü yazısında, ABD liderliğinde Ortadoğu’nun ne hale getirildiğini, Irak, Libya, Mısır ve Suriye’yi örnek vererek hatırlattı ve “Bütün bu gerçekleri incelediğiniz zaman Türkiye için Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz.” dedi.

Erdoğan’ın taviz vermeden mücadele ettiğini savunan Barlas, “Kendilerini müttefik olarak gösteren ülkelerden gelen darbelere karşı Erdoğan hiç taviz vermeden mücadelesini sürdürüyor. Düşünün ki Fetullah Gülen haini hakkındaki bütün dosyalar Amerikan Başkanı Biden’a teslim edildi. Sonuç ne? Yok. Bunun gibi PKK/PYD’ye Amerika’nın yaptığı destek bütün açıklığıyla teşhir edildi. Ama yine sonuç aynı.” yorumunda bulundu.

2023 seçimleri

Yaklaşan seçimler için ‘ölüm kalım meselesi’ ifadesini kullanan Mehmet Barlas; Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül, Ali Babacan isimlerini açıktan telaffuz ederek şöyle dedi:

“2023 seçimleri yaklaşırken bir kâbusu gündeme getirmeye çalışıyorlar.
Erdoğan çekilmiş ve yerine Kılıçdaroğlu veya Abdullah Gül yahut Ali Babacan geçmiş…
Türkiye’nin halini düşünebiliyor musunuz?
İşte bu gerçekleri hiç unutmayalım.
2023 seçimi Türkiye için ölüm kalım meselesi olacaktır.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na sonuna kadar verdiği destek de işte bu ölüm kalım meselesi yüzündendir.
Aklı başında, vatanını seven herkesin 2023 seçimlerine hazır olması gerekiyor.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *