Altun: Katliamın ideolojik saiklerle işlendiği yalandır

Altun: Katliamın ideolojik saiklerle işlendiği yalandır

Konya’da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin açıklamasını Twitter hesabından paylaşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, katliamın ideolojik saiklerle işlendiği iddiasının propaganda ve yalan olduğunu belirtti.

Mesajında, Konya’da gerçekleştirilen vahşi katliamda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini bildiren Altun, “Bu cinayetin, bu vahşi katliamın ideolojik saiklerle işlendiği propagandası tam anlamıyla bir provokasyondur, yalandır.” dedi.

Altun, şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, bu elim olayın aydınlatılması için yapılan çalışmaları yakından takip etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmeleri için olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Toplumu bölmek ve halkı birbirine düşürmek için bu vahşi olayı istismar etmeye çalışan fırsatçı ve sorumsuz şahısları itidale davet ediyoruz. Medyamızı ve kamuoyumuzu olayla ilgili yaratılan bilgi kirliliği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki birlik ve beraberliğimizi ne bölücü unsurlar, ne de böylesi elim bir hadiseyi istismar etmeye çalışan kötü niyetliler bozabilir. Biz biriz, beraberiz, Türkiye’yiz.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *