Peker 9. videosunu yayımladı

Peker 9. videosunu yayımladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, önceden yayınlayacağını duyurduğu 9. videoyu da sosyal medyadan paylaştı. Peker’in 9. videosunu ‘Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz’ başlığı ile duyurdu.

Peker, sözlerine şöyle başladı: “Bana hep neden 40 yaş altındakilere sesleniyorsun diye soruyorlar. Biz Televole zehrini içmiş insanlarız. İnsanlar oraya çıkmak için para veriyorlardır. Ben de o zehri alanlardanım. Bizden artık bir şey olmaz. Can Ataklı mesela, ‘Sedat Peker’in niye kaçtığını yazıyoruz’ demiş. Koskoca adamsın Can abi. O yaptığın haber nedir abi, böyle haber olmaz. O nedenle 40 yaş üstünden bir şey olmaz.”

“Sizinle bir sözlü akdimiz var. Artık bu sözlü akdimizi ete kemiğe büründürmenin zamanı geldi. Bu işten büyük karı olan sizsiniz. Benim de küçük bir karım var. Kişisel gelişimde aslan avlamak diye bir şey vardır. Hayatında büyük bir başarı yakaladığında, geçmişte yaptığın ufak tefek hatalar unutulur. Cezaevi falan onlar komik şeyler… Ben onlarla ilgilenmiyorum. İnsanların algısından bahsediyorum. Bana hak etmediğim şeyler yüklediler. Bu hikayeyi başarıyla neticelendirirsek, aslan avımı tamamlamış olacağım” diyen Peker, şunları kaydetti:

“ANLATINCA KAFAYI YİYECEKSİNİZ…”

Anlatınca kafayı yiyeceksiniz. Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi. Ben bu ve bunun gibi hikayeleri size anlatacağım. Bir süre sonra iktidar size geçecek. Bütün yasal, gayri yasal her şeyi anlatacağım. Siz geldiğinizde artık masrafınızda yok bu sistem. Ya diyeceksiniz ki, ‘Ya bu kadar adam niye engellenmiyor?’, Engellemiyorlar ki kardeşim. Belediyeleri size anlatacağım. Engellemiyorlar. Diğer olayları, belediyeleri ve taşeron sistemini anlatacağım.”

Sedat Peker, konuşmasında bir kez daha İçişleri Bakanı Soylu’yu hedef alırken birçok kişi ve kuruluştan da söz etti.

(Karar)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *