Anadolu Ajansı Genel Müdürü görevden alındı

Anadolu Ajansı Genel Müdürü görevden alındı

2014 yılında göreve getirilen Şenol Kazancı görevden alındı, yerine TRT World’de görev yapan Serdar Karagöz Anadolu Ajansı Genel Müdürü olarak atandı.

Anadolu Ajansı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle dün Anıtkabir ziyareti gerçekleştiren Şenol Kazancı, bugün görevden alınarak yerine TRT’de görev yapan Serdar Karagöz getirildi. Devir teslim töreni de bugün yapıldı.

2014 yılından beri genel müdürlük görevini yürüten Şenol Kazancı, törende yaptığı konuşmada, 6 yıl boyunca AA’nın başarısı için yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı  Erdoğan’a teşekkür etti.

Ajans’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz de Şenol Kazancı yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi: “Anadolu Ajansı Türkiye’nin en önemli kurumları arasındadır. Ülkemizin ve Anadolu insanının sesini dünyaya duyurma misyonu bize ağır sorumluluk yüklemektedir. Bu misyon doğrultusunda biz de büyük bir gayret içinde çalışacağız. AA’nın uluslararası alanda gösterdiği başarı bize bundan sonra daha büyük bir sorumluluk veriyor.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *