Akşener: İmamoğlu’nun tweetini arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi

Akşener: İmamoğlu’nun tweetini arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi

Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Kadınlar Günü gerekçesiyle Meral Akşener ve Pervin Buldan’ı etiketleyerek attığı mesajına İYİ Partili vekillerden bazıları tepki gösterdi, Akşener ‘fikir hürriyeti’ dedi.

Ankara’da temaslarda bulunan Meral Akşener kendisine yöneltilen soruya, “Sayın İmamoğlu bir mesaj attı, milletvekilimiz Ağıralioğlu da buna tepki gösteren bir tweet attı. İkisi de fikir hürriyetidir. Arkadaşlarımın çoğu da beğenmedi, haklıdırlar” dedi.

Ağırağlioğlu mesajında şöyle dedi:

“Anneleri yıllardır evlatsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile zikredilmesini doğru bulmuyorum. Öcalan’a mektup yazdırılmasının milli iradeyi ne istikamette kamçıladığını ve ikinci seçimin sonuçlarına ne yönde tesir ettiğini hiç kimse unutmamalı. En başta da Ekrem Bey… Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

Pervin Buldan’dan teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, her iki başkanı etiketleyerek attığı mesaja, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İmamoğlu’nun mesajını alıntılayarak teşekkür etti.

İmamoğlu’nun mesajı:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.” paylaşımında bulunmuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *