İstanbul Valisi: Yılbaşı gecesi 34 bin arkadaşımız görev yapacak

İstanbul Valisi: Yılbaşı gecesi 34 bin arkadaşımız görev yapacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, miladi yıla giriş dolayısıyla İstanbul’da yılbaşı gecesi görev yapacak personelin sayısının 34 binin üzerinde olduğunu belirtti.

Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığının katılımıyla Valilikte düzenlenen “2020 Yılı Asayiş Değerlendirme ve 2021 Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı”nın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni yıla ilişkin alınan tedbirleri şöyle sıraladı:

“Yeni yılı karşılarken, 31 Aralık Perşembe günü, yani bu akşam saat 21.00’den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00’e kadar evlerimizde olacağız. Yeni yılı karşılarken, Kovid-19 salgın tedbirlerine bütün vatandaşlarımızın hassasiyetle uymalarını bekliyoruz. Aykırılık teşkil eden davranışlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Tedbirler kapsamında, Sultanahmet Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne, yabancı turistler de dahil olmak üzere, 31 Aralık Perşembe saat 21.00’den 1 Ocak Cuma 10.00’a kadar tüm girişler sınırlandırılacaktır. Yılbaşı gecesi 4 bin 871 jandarma, 24 bin 298 polis, 4 bin 918 bekçi ve 160 sahil güvenlik mensubu olmak üzere toplam 34 bin 247 arkadaşımız görevinin başında olacak. Yeni yılı, huzur ve güven ortamında karşılayabilmeniz için görev yapacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *